Er du enig? Disse nationaliteter snyder mest i køen

Danskerne har en meget bedre køkultur end sine skandinaviske naboer

En ny undersøgelse viser, hvem der snyder mest i køerne i lufthavnen. Foto: Finn Frandsen/Polfoto
En ny undersøgelse viser, hvem der snyder mest i køerne i lufthavnen. Foto: Finn Frandsen/Polfoto

At stå i en kø kan være en drænende oplevelse. Ja, man nogen gange nærmest mærke feriestemningen sive ud af af kroppen. Køer i lufthavne kan være særligt slemme, og der er nogle nationaliteter, der er bedre til at håndtere køer end andre.

Det viser en ny undersøgelse fra SAS lavet af Infomedia gennem Norstats onlinepanel. Det skriver Check-in.dk.

Hyppigt rejsende snyder mere
1000 respondenter fra Danmark, Sverige og Norge har medvirket i undersøgelsen, der skulle belyse skandinavernes holdning til køer i lufthavnen.

Blandt besvarelserne indrømmer kun 22 procent af danskerne, at de har prøvet at snyde sig foran i køen.

Nordmændene og svenskerne er enten mere ærlige eller større snydepelse, for henholdsvis 40 og 47 procent af dem har prøvet at snyde foran i køen.

Undersøgelsen viser også, at det er de hyppigst rejsende, der oftest snyder sig foran i køen. I Danmark er det 30 procent af alle, der rejser fem gange eller mere om året, mens det i Sverige og Norge er henholdsvis 60 og 47 procent af dem, der rejser ofte, som ikke har kvaler ved at stjæle en forlomme.

Respekt for sikkerheden
En kø har man dog respekt for: Køen til sikkerhedkontrollen. Det er nemlig de færreste, som springer over i køen til sikkerhedskontrollen.

Kun 6 ud af 100 danskere i undersøgelsen har forsøgt at komme hurtige gennem security ved springe foran. I Sverige er det 10 procent , men nordmændene med 13 procent er dem med mindst respekt for køen til sikkerhedskontrollen.

Se også: Hvad vælger du? Sex eller drømmeferie?

39 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere