Er jeg urimelig? Vil ikke have svigermor med på bryllupsrejse

En engelsk kvinde raser, efter svigermoren tror, at hun skal med på sønnens og svigerdatterens bryllupsrejse

Svigermoren har tilmed foreslået, at hele familien skal ud at spise på parrets bryllupsrejse. Foto: All Over.
Svigermoren har tilmed foreslået, at hele familien skal ud at spise på parrets bryllupsrejse. Foto: All Over.

En svigermor kan enten blive en god veninde eller en person, man helst vil undgå.

For en kvinde i Storbritannien er der tale om det sidste, eftersom hendes svigermor har annonceret, at hun har booket en ferie samme tid og sted, som sønnen og svigerdatteren planlægger at tage på bryllupsrejse.

Det har gjort den kommende brud så rasende, at hun på den engelske hjemmeside Mumsnet nu fortæller, at hun overvejer at rykke brylluppet til et andet sted, så hun kan undgå svigermoren.

- Hun har ofte været besværlig, vil gerne have sin vilje og kan være manipulerende, hvis hun synes, jeg siger nej til noget, så jeg er ikke sikker på, at det her forbedrer mit syn på hende, skriver kvinden, der går under navnet 'WinterIsHereJon' på Mumsnet.

Skulle passe børnene
Parret havde planlagt en tur til Caribien og USA, og da svigermoren aldrig har brudt sig om lange udlandsrejser, undrer det kvinden, at svigermoren har booket en rejse til samme sted.

Svigermoren havde oprindeligt sagt ja til at passe parrets to børn hjemme i Storbritannien, men nu har hun i stedet foreslået, at hele familien sammen skal ud at spise på ferien.

- Heldigvis har vi ikke booket (bryllupsrejsen, red.) endnu. Jeg var lidt frustreret, men nu leder jeg efter alternativer, men hun vil uden tvivl blive sur, fordi hun har foreslået, at vi skal spise sammen, når vi lander. Er jeg urimelig?, spørger kvinden på Mumsnet.

Opslaget har fået masser af henvendelser fra personer, der støtter kvindens frustration.

- Det er utroligt underligt. Hvem forstyrrer sin søns bryllupsrejse? Din trøst er, at hele verden vil tænke, at din svigermor er skør, skriver en anden bruger på hjemmesiden.

123 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere