Annonce:
Annonce:

Europæisk lufthavn lukket: Biljagt på landingsbanen

Flytrafikken i franske Lyon er lammet, efter en bilist kørte rundt på landingsbanen

Se den vilde biljagt her. (Video: AP)
Annonce:
Følg Ferie

Flere medier fortæller, hvordan al flytrafik til Lyon er blevet omdirigeret, efter at en bil er kørt ind på landingsbanen.

På Twitter har en bruger lagt en video op af bilisten, som kører ræs. Se den øverst i artiklen

Bilisten kørte på motorvej A43 mod lufthavnen, da han kørte gennem sikkerhedsbarrieren.

Her kørte bilen gennem lufthavnens terminal 1, hvor en tur gennem to glasdøre førte bilisten ud på landingsbanen med politi i både biler og helikopter efter sig. Det skriver flere medier herunder Airline.net

Bilen bliver bragt til standsning af lufthavnens sikkerhedsfolk, og på videoen ser man, bilisten forsøge at spæne væk, men han bliver indfanget og arresteret.

Mandens motiv var ukendt, oplyser talskvinden for det lokale politi, Christelle Monteagudo, der understreger, at det er for tidligt at udelukke noget.

Ingen er kommet til skade under episoden.

Annonce:

Først forlød det, at lufthavnen ville være lukket frem til klokken 14 mandag eftermiddag. Men seneste melding er, at lufthavnen vil forblive lukket helt indtil klokken 18.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Lyon Saint-Exupéry lufthavn er Frankrigs fjerdetravleste og en stor destination for flyselskaberne easyJet og Air France.

Mange fly er blevet omdirigeret eller aflyst. Ifølge Independent var sidste afgang fra lufthavnen inden biljagten Wizz Air til Warszawa klokken 11.20 og den sidste ankomst med Transavia fra Tunis klokken 11.15.

Fly blev omdirigeret til de nærliggende lufthavne i Geneve, Grenoble, Marseille og Nice, men klokken 13.30 meddelte lufthavnen i Geneve, at de ikke var i stand til at tage imod flere fly.

Flere passagerer har først fået besked om omdirigeringen, mens de var i luften, mens andre passagerer har været nødt til at forlade deres fly i deres respektive afrejselufthavne, fordi flyene er blevet aflyst, skriver Independent.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Mystisk mordkomplot

Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: