Annonce:
Annonce:

Eventyrligt krydstogt opfylder prinsessedrømme

Tag familien og de små Frost-fans med på en ferie, der gør eventyret levende

Geirangerfjorden i Norge ligner til forveksling kongeriget Arendal fra Frost (Foto:  Guillaume Baviere/Flickr)
Geirangerfjorden i Norge ligner til forveksling kongeriget Arendal fra Frost (Foto: Guillaume Baviere/Flickr)
Annonce:
Følg Ferie

De fleste danske børnefamilier – i hvert fald dem med pigebørn – er det seneste år stødt på navnene 'Elsa' og 'Anna' på ønskesedlen. De to søstre er nemlig hovedpersoner i Disneys megahit animationsfilm Frost (eller Frozen), der udkom i slutningen af 2013, og elskede i dukkeform.

Flydende hotelferie er den nye charterrejse

Filmen er baseret på et eventyr, der forfattermæssigt ligger tæt på danske hjerte, nemlig H.C. Andersens Snedronningen. Og måske er det derfor også naturligt, at den hitter herhejmme. Men det er langt fra kun i Danmark (og Norden – landskabet i filmen er inspireret af det norske), at filmen er gået i hjerterne på de små seere. Frost er – målt på indtjening – den største animationsfilm nogensinde. En plads den overtog fra Toy Story 3.

Nyt monsterbadeland: Så vildt bliver det

Annonce:

Sådan en succes kan der jo tjenes endnu flere penge på. Og det er jo højst sandsynlig også planen, når Disney Cruise Line lancerer krydstogt med Frost-tema. Men det betyder heldigvis ikke at kommercielle salgstrick er alt, hvad passagererne får på turen.

Mød Anna, Olaf og Elsa i Disney Magic og Disney Wonder (Foto: PR)
Mød Anna, Olaf og Elsa i Disney Magic og Disney Wonder (Foto: PR)
 

Karaktererne fra filmen er selvfølgelig tilstede på båden og gør deres for at underholde de unge passagerer, bl.a. med daglige sneaktiviteter med magiske Elsa og vovet chokoladejagt med Anna. Men derudover sejler skibene (Disney Magic og Disney Wonder) også langs de landskaber, der har inspireret til filmen, som er blevet kaldt smuk og betagende af flere anmeldere, nemlig i Norge og til Alaska.

Gider I ikke hele Disney-ræset, kan I også tage en tur uden Disney-pynt. Der findes flere krydstogter, der sejler langs den norske kyst, og dermed giver jeg mulighed for at vise børnene landskabet fra filmen og skabe jeres egne ventyr.

Se filmens trailer her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: