Annonce:
Annonce:

Få din bil til at tjene penge mens du rejser

Lige som du kan tjene penge på din tomme bolig, mens du er væk, kan du også tjene penge på bilen, der ellers ville stå ubrugt hen

Bare fordi du er rejst væk, behøver din bil ikke holde stille i garagen. Tjen penge på den i stedet. (Foto: Flickr/Nico Quatrevingtsix)
Bare fordi du er rejst væk, behøver din bil ikke holde stille i garagen. Tjen penge på den i stedet. (Foto: Flickr/Nico Quatrevingtsix)
Annonce:
Følg Ferie

Det er blevet meget populært at udleje sin bolig gennem Airbnb, mens man selv er ude at rejse. Faktisk har mere end tre pct. af danskerne ifølge Berlingske Research forsøgt sig med det, og alene i København var der i slutningen af november mere end 12.000 boliger til leje på sitet. Flere end 9000 af dem havde været lejet ud mindst én gang.

Det er nemt at gennemskue, hvad det er der lokker danskerne til at forsøge sig med Airbnb – de ekstra knaster på kontoen, som boligudlejningen kaster af sig.

Men faktisk er boligudlejning ikke din eneste mulighed for at tjene en krone eller et par tusind mere.

Få halv pris på hotelværelset - og en ny sengepartner  

Lad andre leje din bil
Hvis du er lidt for privat anlagt til at lukke fremmede ind til dine dyner, kan du starte et lidt mindre privat sted – nemlig med din bil.

Annonce:

Er du på vej ud at rejse, og skal din bil stå efterladt tilbage, er der nemlig også mulighed for at leje den ud. Det kan du bl.a. gøre gennem GoMore - sitet som er bedst kendt for samkørselsmuligheden, men som faktisk også tilbyder hjælp med privat biludlejning – eller gennem Min bil Din bil.

Det er muligt for dig at tjene op til 20.000 kr. pr. år på udlejning af din bil, hvilket skyldes en skattemæssig begrænsning på, hvad du må tjene.

Fire fede ishoteller: Bo på et Disney-sneslot  

Derudover er kasko- og ansvarsforsikring inkluderet i prisen og ligesom du hos Airbnb selv vælger, hvem du vil leje din bolig ud til, vælger du også selv, hvem der skal have glæden af din bil, mens du er væk.

En lille fempersoners bil kan hos GoMore lejes ud til ca. 300 kr. pr. dag og heraf går 20 procent til sitet. Du får altså 240 kr. ind på kontoen.

- De 20 procent dækker selvfølgelig vores indtjening, men samtidig også forsikringen, siger presseansvarlig fra GoMore Danmark, Rasmus Carlsen og fortæller desuden henvendt til interesserede lejere:

Annonce:

- Udlejningsplatformen har eksisteret i godt et år nu og opstod ud fra ideen om, at man lige så godt kunne udnytte den tid, hvor ens bil ikke bliver brugt - altså udleje bilen, når den ellers bare ville holde stille. Det, synes vi, går godt i spænd med tanken om at dele sæder i bilen, når man selv kører. Og i øjeblikket er der ca. 4600 biler på platformen i Danmark, så der er rigeligt at vælge imellem.

Han cyklede fra Indien til Sverige for kærligheden  

Lok med gratis parkering
Udlejer du til en person, som bor i samme omåde som dig, og kræver dette område en parkeringstilladelse, som du allerede har købt, kan du tilmed lokke med gratis parkering, da din tilladelse også vil gælde på lejers adresse.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Vi synes, Lars Løkke mangler skam i livet
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: