Falsk bombealarm i lufthavn skyldtes sexlegetøj

En vibrator i en indtjekket bagage var forleden skyld i, at lufthavnen i Berlin blev evakueret

En bagagescanner i en tysk lyfthavn opfangede forleden en mystisk genstand, der udløste en bombealarm. (OBS: dette er et arkivfoto og har ikke direkte forbindelse til hændelsen) Foto: AP
En bagagescanner i en tysk lyfthavn opfangede forleden en mystisk genstand, der udløste en bombealarm. (OBS: dette er et arkivfoto og har ikke direkte forbindelse til hændelsen) Foto: AP

Et helt uskyldigt sexlegetøj blev forleden skyld i, at Tysklands sjettestørste lufthavn, Schönefeld, blev evakueret.

Det skriver The Independent.

Ifølge det britiske medie gik alarmen i gang tirsdag, da en af lufthavnens scannere opfangede en mystisk genstand i en rejsendes indtjekkede bagage.

Sikkerhedspersonalet frygtede, at genstanden kunne være en bombe og begyndte derfor at evakuere terminalen, mens de efterlyste kuffertens ejer i højtaleren.

Den mandlige passager kunne dog herefter opklare over for myndighederne, at der altså blot var tale om en vibrator.

Se også: Rejsende i kæmpe bombe-brøler: Lukkede lufthavn ned

Ifølge det lokale medie Berliner Morgenpost var den rejsende en 31-årig mand, som fortalte, at han havde købt sexlegetøjet til sin kæreste, og han fik efterfølgende lov til at fortsætte sin rejse med vibratoren i kufferten.

Ifølge The Independent nåede både politiet samt sprængstofseksperter i antibombe-dragter frem i lufthavnen, men det viste sig altså heldigvis at være unødvendigt.

- Efter nogle nervepirrende minutter kom sprængstofseksperten grinende hen. Det viste sig så, at dét, som systemet og myndighederne troede, var en håndgranat, faktisk bare var en vibrator, som min kæreste og jeg havde købt nogle uger forinden og derefter glemt alt om, men som lå pakket ned i kufferten, fortæller passageren til den tyske avis.

Ifølge det tyske lufthavnspoliti nåede dele af terminalen at være afspærret i en times tid, før bombetruslen blev afblæst.

Se også: Kæmpe lufthavn evakueret: Frygtede bombe var sluppet igennem

Se også: Kvindes makeup-taske skyld i over 300 flyaflysninger

8 kommentarer
Vis kommentarer