Annonce:
Annonce:

Familie rejser rundt med kamel i bil

Når klokken slår ferie, og bilen skal pakkes, tager du som regel blot vovsen eller katten med på tur – men hvad med en skateboardkyndig kamel?

Kamel med mange talenter (Foto: Flickr/Katherine)
Kamel med mange talenter (Foto: Flickr/Katherine)
Annonce:
Følg Ferie

Det primære husdyr for de fleste danskere er nok hund eller kat. De er relativt nemme at have med at gøre – også når de skal fragtes fra A til B. Men rejser du til udlandet – nærmere bestemt Adelaide i Australien – skal du ikke løfte øjenbryn, hvis du render ind i en skateboardelskende alpaca, der ofte er på familieudflugt med dens ejere.

Kamel med 1000 følgere på Instagram
Alpacaen tilhører kamelfamilien og er altså en pukkelløs kamel. Alpacaen, der er tale om her, blev givet til familiens 13-årige dreng Matt i julegave for to år siden. Den hedder Chew-Paca og er allerede ved at vokse sig stor på de sociale medier, hvor den på nuværende tidspunkt har 1000 følgere på Instagram, det skriver Daily Mail.

Dyret, som også kaldes 'Chewy', ses ofte vandre rundt i gaderne i Somerton Park i Adelaide i Australien og tiltrækker en del opmærksomhed, ifølge moren Grace.

– Han tiltrækker nu et så stort publikum, og vi er nødt til gå tur med ham efter mørkets frembrud, fortæller hun til Guardian Messenger.

Chewy elsker også at tage en tur i familiebilen – dog på bagsædet, som det ses på billedet her.

Ikke nok med det, så trækker han også sin ejer Matt rundt på skateboard med sin snor. Chewy har dog også fællestræk med andre dyr, for ligesom mange hunde, elsker den berejste alpaca også at tage til stranden, rulle sig i sandet og lege i vandet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Danmark skal ikke lade sig intimidere
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: