Fang sommerferien på januarudsalg!

I januar er der kup at gøre på andet end tøj, sko og elektronik

Fang rejsen til en billigere pris ved at købe billetterne nu (Foto: Colourbox)
Fang rejsen til en billigere pris ved at købe billetterne nu (Foto: Colourbox)

Butikker og webshops bugner lige nu med udsalgsvarer. Men faktisk er det ikke kun tøj, tasker og telefoner, du kan få til kup-priser. På rejsesidernes interaktive hylder kan du i januar nemlig også finde billige varer.

Forklaringen ligger i månedens prisniveau på flypriser.

Take off i uge 4 er en rigtig god idé (Foto: Benson Kua/Flickr) Ferie 2015 lægger ud med rekordbillige flypriser

– Flypriserne er skruet sådan sammen, at det bliver dyrere, jo tættere man kommer på afrejse. Derfor kan en familie spare 2.000-3.000 kroner ved at booke i starten af året, forklarer Jan Lockhart, adm. direktør i FDM travel, i en pressemeddelelse og tilføjer:

– Og skal man til USA, kan besparelsen ved at være tidligt ude være endnu større.

Sidstnævnte hænger blandt andet sammen med den igangværende priskrig mellem de flyselskaber, der flyver transatlantisk.

Billig drømmerejse forude (Foto: Henrique Pinto/Flickr) Ferie 2.500 kr! Billigt til New York det næste halve år

Familien sparer 2.800 kr.
Det er netop på flybilletten, at danskerne er mest interesserede i at spare på ferien. Det viser en international undersøgelsen, som rejsesøgemaskinen momondo står bag.

–  Pengene kan jo så blive brugt på et ekstra lækkert hotel eller et par gode middage i stedet, lyder forklaringen fra Lasse Skole Hansen, der er momondos danske talsperson.

Er I en familie på fire, og drømmer I om at spendere sommeren til grisefest på Mallorca, kan I spare omkring 2.800 kr. alene på flybilletterne ved at booke i januar i stedet for at vente til en måned før afrejsen i juli. Det viser tal fra FDM travel.

Find flere rabatter
Der kan faktisk være mere at hente end bare billige billetter, hvis man udnytter udsalgsmånederne til at købe sommerferien. Ifølge Jan Lockhart fra FDM travel tilbyder flere hoteller og ferieboliger nemlig også rabat i de første måneder af året.

– Der er masser af forsalgsrabatter at finde. Men er man ikke helt sikker på ferieboligen, kan man stadig sikre sig flybilletten og så købe ferieboligen til senere. Man skal bare huske at købe det hos den samme rejseudbyder og sikre sig, at fly og hotel kommer på samme rejsebevis. Ellers er man ikke dækket af pakkerejseloven, siger han.

Passagerne måtte overnatte på gulvet i lufthavnen i Mumbai (Foto: Sean Read ‏@FamousTimes) Ferie Besked til flypassagerer: Op til 8 dages ventetid!

Pakkerejseloven sikrer blandt andet, at de rejsende bliver kompenseret ved forsinkelser på udrejsen, eller hvis rejseudbyderen går konkurs.

0 kommentarer
Vis kommentarer