Fanget med bukserne nede på flytoilettet: Kvinde gav fremmed mand et blowjob

To komplet fremmede fandt åbenbart hinanden så tiltrækkende om bord på et fly fra London, at de blev nødt til at smutte ud på flytoilettet

Fanget med bukserne nede på flytoilettet: Kvinde gav fremmed mand et blowjob

Det er ikke første gang, at komplet fremmede vælger at have sex med hinanden om bord på et fly. Sidste år gik en video af britiske Shaun Edmondson, der havde sex med en fremmed kvinde, viralt. Se videoen her.

’Vil du virkelig risikere din ferie for et blowjob?’

Sådan kan man høre en forundret stewardesse spørge en mand, der netop har haft oralsex med en komplet fremmed kvinde om bord på et Virgin Atlantic-fly fra London til Cancun i Mexico i sidste uge.

Det skriver The Sun.

Manden blev bogstaveligt talt fanget med bukserne nede, da flypersonalet åbnede toiletdøren og så ham stående med bukserne nede ved anklerne og med en kvinde siddende foran sig på toilettet.

De to unavngivne passagerer, som vurderes at være i slutningen af 20’erne, var angiveligt komplet fremmede for hinanden, da de mødte op i lufthavnen i London, men kort før flyets afgang begyndte de at snakke henover midtergangen, hvilket hurtigt udviklede sig til kys og kram.

Kys og kram var dog åbenbart ikke nok for de to kåde rejsende:

- Få minutter efter gik hun på toilettet, og så fulgte han efter hende. Det var så tydeligt. Alle vidste, hvad de havde gang i, for hun havde været så højlydt og larmende inden da, fortæller en medpassager det britiske medie.

Politiker klager over stewardesse-uniformer: Min kone er bekymret

Vil du virkelig risikere din ferie for et blowjob?
Ifølge medpassageren havde flypersonalet også lagt mærke til den seksuelle stemning og besynderlige adfærd blandt de to rejsende, så da de opdagede, at parret var forsvundet ud på toilettet sammen, begyndte de angiveligt at banke på døren.

Til stewardessens spørgsmål om, hvorvidt et blowjob virkelig var dét værd at risikere sin ferie for, undskyldte manden angiveligt situationen ved at forklare, at kvinden havde det dårligt, og han var gået med ud for at hjælpe hende.

- I rejser ikke engang sammen, så hvorfor var du derinde?, spurgte stewardessen tilbage.

Se videoen her

Grammy-nomineret smidt af flyet for at amme

Kvinden var beruset
The Sun har talt med flere passagerer om bord på flyet, som alle fortæller, at kvinden var beruset, da hun mødte op til flyafgangen. De fortæller desuden, at kvindens besynderlige opførsel fortsatte efter toiletbesøget, hvor hun begyndte at skændes med sin medrejsende ven.

Derfor stod politiet klar i lufthavnen i Mexico, hvor de valgte at tilbageholde hende for at have ’forstyrret flyvningen på en truende måde’.

Flyselskabet, Virgin Atlantic, bekræfter hændelsen i en skriftlig udtalelse, hvor de også skriver, at kvinden fremover er bandlyst på alle Virgin Atlantic-fly på grund af sin ’forstyrrende adfærd under flyvningen’, og fordi hun ‘gentagende gange nægtede at overholde flypersonalets anmodninger’.

Tvang kvinde til at sidde ved siden af onanerende mand på fly

Var kæreste utro med fremmed kvinde
Det er ikke første gang, at fremmede har sex på et fly. Sidste år havde den dengang 31-årige Shaun Edmondson sex i flysædet med kvinde, der sidenhen viste sig ikke at være hans kæreste.

Hun sad nemlig hjemme i England og opdagede utroskaben, da sex-videoen gik viralt på de social medier.

Se videoen herunder eller i playeren øverst oppe:

Fanget med bukserne nede på flytoilettet: Kvinde gav fremmed mand et blowjob

Nyt om sex-stunt på fly: Manden var sin gravide forlovede utro