Fanget på fersk gerning: Mand tisser på flysædet

Den tissende mand blev efterfølgende anholdt, da flyet landede i lufthavnen

Tisseriet foregik på et Frontier Airlines-fly fra Denver til Colorado. Foto: Tony Dejak/AP
Tisseriet foregik på et Frontier Airlines-fly fra Denver til Colorado. Foto: Tony Dejak/AP

Når man skal, så skal man. Sådan lyder det famøse citat, som en amerikansk mand tog lidt for alvorligt, da han forleden fløj med Frontier Airlines fra Denver i Colorado til Charleston i North Carolina.

Ifølge det amerikanske medie CBS News begyndte manden, der havde fornøjet sig med flere vodka-shots undervejs på flyveturen, nemlig pludselig at tisse på sædet foran sig.

Og med dagens teknologiske vidundere skal der ikke synderligt meget til, før denne slags hændelser bliver foreviget, og derfor cirkulerer der i øjeblikket et billede rundt på de scoale medier af manden, der tisser.

Du kan se billedet herunder:

Manden, der åbnede nødudgangen på flyet, kan nu se frem til en stor bøde. Foto: Colourbox Ferie Mand anholdt for at åbne flydør: 'Der var så varmt!'

Gramsede på sovende kvinde
Ifølge CBS News var tisseriet dog ikke det eneste problem med manden, der angiveligt kommer fra Colorado.

Ifølge det amerikanske medie havde den berusede mand nemlig allerede inden tisseriet skabt problemer ved at genere to kvinder, der sad ved siden af ham ved at stille dem sex-spørgsmål. Angiveligt havde han endda også taget på den ene af kvinderne, mens hun sov.

- Jeg hørte en kvinde råbe: 'Hvis den er her skide mand rør mig én gang til, slår jeg ham ihjel', fortæller en passager ved navn Emily, som tog det nu famøse billede, til Fox 31.

Ifølge Emily blev manden efterfølgende flyttet hen i et andet flysæde lige over for hende, og det var derfor, hun havde mulighed for at tage billedet, da hun blev mistænkelig over, at han begyndte at åbne sine bukser.

- Jeg råbte: 'Han tisser! Han tisser sgu! Åh, min Gud', fortæller Emily til det amerikanske medie og fortsætter:

- Stewardessen lagde slet ikke mærke til det i starten, men sagde til mig, at jeg skulle slappe af og stoppe med at bande.

Ifølge CBS News blev manden anholdt, da flyet landede i Charleston. Han er efterfølgende blevet sigtet for at forstyrre flypersonalet samt for to tilfælde af blufærdighedskrænkelse, hvilket i værste fald kan betyde en fængselsstraf på 20 år.

Flyselskabet, Frontier Airlines, bekræfter hændelsen og siger følgende til CBS News:

- Vores passagerers sikkerhed er vores førsteprioritet. Vi er opmærksomme på hændelsen og samarbejder nu med de rette myndigheder.

Det er ikke første gang, at komplet fremmede vælger at have sex med hinanden om bord på et fly. Sidste år gik en video af britiske Shaun Edmondson, der havde sex med en fremmed kvinde, viralt. Ferie Fanget med bukserne nede på flytoilettet: Kvinde gav fremmed mand et blowjob

18 kommentarer
Vis kommentarer