Annonce:
Annonce:

Far fløj business. Mor og børn sad på monkey class

Manden sad på luksusplads forrest i flyet, mens hans kone og børn sad på økonomisæderne bagest

Manden havde god benplads. Foto-collage: Colourbox.dk
Manden havde god benplads. Foto-collage: Colourbox.dk
Annonce:
Følg Ferie

En kvinde har luftet sit frustration over sin mands krav, efter han forlangte at flyve business class, hvis han skulle med familien på ferie - og det var imidlertid kun ham, der skulle sidde på de forreste dyre pladser, mens resten af familien måtte tage til takke med de billige på 'monkey class'.

Manden, der er 190 centimeter høj, mente, at hans ben var for lange til at udholde den begrænsede benplads på økonomisæderne tilbage i flyet.

Mandens kone har skrevet på det anonyme Mumsnet for at høre, om hun eller manden er helt urimelig.

Annonce:

- Han er skrøbelig
'Vi er desperate for noget sol her i vinter, men min mand (som er ligeglad med sol) har fremlagt nogle krav: Han vil kun flyve i økonomisæderne i op til tre timer, fordi han siger, at en længere tur vil skade hans knæ. Problemet er bare, at man kan ikke rigtig få noget sol indenfor tre timers flyvning. Jeg kan ikke lade være med at tænke, han er lidt skrøbelig. Og det er endt med, vi har betalt ekstra 1000 pund (8.500 kroner, red.), for at han kan flyve business class, mens vi sidder på monkey class. Vi må tage en billigere ferie som resultat heraf. Jeg kæmper lidt med min attitude....'
, skriver den frustrerede hustru.

Er jeg urimelig? Vil ikke have svigermor med på bryllupsrejse

I tråden på Mumsnet får den britiske kvinde alle mulige råd til, hvordan hun skulle have klaret sin skrøbelige mand. De fleste mener, at hun burde have efterladt sin mand derhjemme.

'Du kunne også have indlogeret ham på et vandrehjem. Han har opbrugt hele sit feriebudget på flyrejsen', skrev en anden.

Nogle mener dog også, manden ikke kan gøre for, han har lange ben, og én giver det mere konstruktive råd, at manden skulle have betalt ekstra for et sæde ved nødudgangen, som rummer en anelse mere benplads.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: