Fede sommerjobs: Få løn for at spise is og bygge Lego

Vil du krydre sommeren med lidt ekstra penge? Her er verdens bedste sommerjobs

Skal du være den næste John Harrison, der var professionel is-smager i 30 år? Han nåede at smage mere end 757 liter is. (Foto: Flickr/Najee Chua)
Skal du være den næste John Harrison, der var professionel is-smager i 30 år? Han nåede at smage mere end 757 liter is. (Foto: Flickr/Najee Chua)

Hvis du ikke har lagt rejseplaner i sommerferien, kan du i stedet bruge tiden på at tjene lidt ekstra med et usædvanligt fedt sommerjob.

Kom væk fra butikkernes lumre luft eller drop vikarbureauet og ansøg i stedet om et af de mange fede jobs verden over, som Floridas billet- og attraktionssøgemaskine, Floridatix.com, har fundet frem til.

Her er de ti fedeste – der er endda et job inden for de danske landegrænser.

Disney-prinsesse
Genoplev barndomsglæden ved de klassiske, velkendte Disney-film, som den næste Disney-prinsesse i Florida, USA.

Her tjener du 106 kroner i timen for at rende rundt i prinsessekjoler og lege Disney-figur.

Du skal dog være mellem 18 og 27 år og have en højde på 160-170 cm.

Senior Legoskulptør
Her er jobbet til dem, der ønsker at blive inden for Danmarks grænser.

Byg Lego hele dagen for 79 kroner i timen. Lego kræver dog, at du er detaljeorienteret og kan følge instruktioner og anvisninger.

Ved at ændre sit efternavn har en 24-årig amerikaner fået flere gratis hotelophold. (Foto: Colourbox) Ferie Smart trick: Skift navn og få gratis hotelophold  

Rutsjebanetester
Dette job er frivilligt og derfor ulønnet. Men har du nerver af stål og en mave, der kan klare at blive slynget lidt rundt, er du garanteret nogle vilde oplevelser i Florida, USA.

Vandrutsjebanetester
Her kan man tale om et 'vandvittigt' sjovt job, der også kun bliver sjovere med en løn på 192.710 kroner om året.

Og kravene til potentielle testere er heller ikke særligt store.

Du skal dog være glad for at rejse, for stillingen er i Dubai i de Forenede Arabiske Emirater. Og du skal desuden være i stand til at give konstruktive anmeldelser af rutsjebanerne.

Ø-passer
Dette er et af de mere tropiske jobs. For hele 751.569 kroner om året kan du snorkle og passe en ø i Australien. Du skal bare være udadvendt og imødekommende over for de lokale og være en dygtig svømmer.

Dyretræner i SeaWorld
I SeaWorld kan du lege med delfiner i Florida for 200.900 kroner om året.

Der er dog nogle strammere krav til kandidaterne til jobbet, for der er trods alt tale om arbejde med vilde dyr.

Du skal være i god fysisk form, have en SCUBA-attest og en bachelorgrad inden for et dyrerelateret fag.

Professionel is-smager
Dette er en af de mere lækre stillinger. Hvis du har gode smagsløg og en bachelorgrad i mejerividenskab eller madvidenskab, kan du nemlig blive professionel is-smager i et vaskeægte is-mekka.

Stillingen er nemlig i Italien. Og årslønnen er på 395.055 kroner.

Eventyrer i outbacken
Nu kan du lege Crocodile Dundee i den australske outback og endda blive betalt for det. For 501.046 kroner om året kan eventyrlystne naturelskere udforske den australske outbacks mere end 6,4 millioner kvadratkilometer.

Legetøjstester
Dette er endnu et frivilligt job. Men hvor jobbet er pengefattigt, er det til gengæld rigt på oplevelser. Du får nemlig muligheden for at arbejde i Californien og 'lege' dagen lang.

Der er ikke de store krav til den potentielle ansatte, kun god fantasi og evnen til at tænke som et barn.

Chokoladesmager
I modsætning til stillingen som professionel is-smager, kan næsten alle blive den nye schweiziske chokoladesmager.

Alle ikke-rygere med en sød tand kan nemlig komme i betragtning. Ikke-rygerne kommer ikke i betragtning, da rygning forringer smagsløgene.

Bliver du udvalgt, bliver du dog den heldige person, der bliver betalt hele 337.242 kroner om året for at spise chokolade.

Du kan også blive hotelejer for kun 317 kroner i dette tropiske paradis.

1 af 2 Sidste år tilbød Husquarna et job, hvor den heldige kunne sidde og dase i en stol i Tivoli hele sommeren for en løn på 25.000 - blot for at holde øje med at Tivolis plæne blev klippet af Husqvarnas robotplæneklipper. (Foto: Husquarna)
2 af 2 Skal du være den næste John Harrison, der var professionel is-smager i 30 år? Han nåede at smage mere end 757 liter is. (Foto: Flickr/Najee Chua)
9 kommentarer
Vis kommentarer