4 fede teateroplevelser i efteråret

Efterårets teateroplevelser med garanti for god underholdning fra de skrå brædder

Foto: Allan Toft
Foto: Allan Toft

Shakespeare i Aalborg

Richard III er en tragedie af ældre dato og skrevet af Shakespeare. Ikke desto mindre er forestillingen i Aalborg ganske aktuel – den giver et indblik i et kynisk magtmenneskes psykologi. Jens Albinus spiller den hæslige Richard, der har som mål at erobre kronen, på trods af at ingen elsker ham. Vi følger ham på vej mod toppen, hvor han både myrder, forfører, lokker og lyver.

Dato: 16. september til 10. oktober

Billetpris: Fra 80 kr. til 280 kr.

Læs mere på aalborgteater.dk

 

Kompliceret enkelhed

Foto: Miklos Szabo
Foto: Miklos Szabo
 

Både publikum og anmeldere var vilde med Det Kongelige Teaters opsætning 'Helt enkelt kompliceret', og der har allerede været opsat ekstraforestillinger på Det Kongelige Teater.

Forestillingen er en monolog af dramatikeren Thomas Bernhard og er udført af skuespillerne Henning Jensen og har fra premieren været en stor succes. Nu tager opsætningen på turné rundt i hele landet, så mange flere har mulighed for at opleve stykket.

Dato: 15 september til 24. oktober

Billetpris: Fra 90 kr. til 430 kr.

Læs mere på kglteater.dk

 

Se også: Vi dyrker kulturen – én aften om året  

En ægte klassiker

Foto: Per Kruse
Foto: Per Kruse
 

Det Ny Teater har i efteråret premiere på det klassiske mesterværk 'The Sound of Music'.

Stykket er en autentisk og romantisk historie om familien von Trapp, der flygter fra Østrig, da tyskerne marcherer ind i landet under 2. Verdenskrig.

Det er historien om familiefølelser, livsglæde, krig og kærlighed, og forestillingen er spækket med evergreens, som 'The Hills Are Alive' og 'The Sound of Music'.

Dato: 17. september til 31. december

Billetpris: Fra 184 kr. til 623 kr.

Læs mere på detnyteater.dk

 

John Lennon-hyldest

Foto: Isak Hoffmeyer
Foto: Isak Hoffmeyer
 

På Aarhus Teater fejrer de John Lennon og hans sange i teaterkoncerten 'Imagine'. Forestillingen favner Lennons fængende musik med numre som War is Over, Power to the People, Imagine og 20 andre af hans sange, der både spænder over pop og rock.

Lennon var progressiv, provokerende og fornyende med sin musik drømme og budskaber. Alt dette får du ind under huden til forestillingen i Aarhus.

Dato: 15. september til 3. oktober

Billetpris: Fra 50 kr. til 405 kr.

Læs mere på aarhusteater.dk

2 kommentarer
Vis kommentarer