Her får du den bedste flymad

Endelig godt nyt for presset flyselskab

Her en tapasanretning fra SAS.
Her en tapasanretning fra SAS.

Den har været en turbulent tid for SAS, der sidst i 2012 var tæt på gå konkurs.

Senest har det vakt forargelse hos blandt andre Københavns overborgmester Frank Jensen (A), at flere SAS-direktører fik store bonusudbetalinger for at blive i selskabet under de hårde tider, mens alle andre ansatte måtte gå ned i løn og tilmed finde sig i forringede arbejdsvilkår.

Men nu er der godt nyt, idet det skandinaviske flyselskab har vundet rejsesøgemaskinen Skyscanners European Airline Food Awards.

LÆS OGSÅ:

10 uundværlige apps til madører

SAS scorer således flest point i kategorien ’Bedste mad på de korte ruter’.

LÆS OGSÅ:

Mand kvalt af flymad - gavekort til medpassagerer

Panelet, der består af rejsende og bloggere fra hele Europa, har bedømt måltiderne ud fra smag, anretning og valgmuligheder og - for lavprisselskabernes vedkommende - også på kvalitet for pengene.

LÆS OGSÅ:

Adam Price: Flymad kan være som affald fra papirindustrien

I bedømmelsen af maden på de korte ruter vandt SAS foran tyske Lufthansa, der overgik sidste års vinder Turkish Airlines. British Airways tog sig af fjerdepladsen, mens femtepladsen gik til russiske Aeroflot.

LÆS OGSÅ:

Dybstegt smør og andre lækkerier

- SAS arbejder konstant med at udvikle produkter og tjenester, som vores passagerer sætter pris på og som kan forbedre rejseoplevelsen. Maden om bord udvikler vi med spændende alternativer og gode råvarer, som gerne skal være dyrket lokalt og økologisk. Det er en ære at vinde Skyscanners pris for bedste mad på europæiske flyvninger, især når man holder sig for øje, at det er vores kunder, som har stemt, siger Philip Wågnert, VP Product Development & Management, SAS.

LÆS OGSÅ:

Spis som i en Airbus A380

En anden undersøgelse, som Skyscanner for nylig foretog blandt 1.500 internationale rejsende, afslørede, at 54 procent af de flyrejsende mener, at kvaliteten af flymad generelt er god, mens tre fjerdedele af de adspurgte gav udtryk for, at flymadens standard generelt er øget sammenlignet med niveauet de sidste par år.

LÆS OGSÅ:

Spiste flymad med maddiker