Her er verdens bedste taxier

Se hvor København ligger på listen, og hvilken storby, der topper

Få byer har så ikoniske taxier som London. (Foto: Colourbox.com)
Få byer har så ikoniske taxier som London. (Foto: Colourbox.com)

Det stadig sjovt at køre i taxi i London, mens det er blevet lidt mindre fornøjeligt i København.

Sådan lyder konklusionen af en hyrevognsundersøgelse foretaget af Hotels.com.

I Taxi Survey var den danske hovedstad tidligere placeret i top 10, men sidste år røg vi ned på en 19. plads for i år at dumpe helt ned på en 24. plads.

LÆS OGSÅ:

Se også: Dette hotelværelse er en taxi

På den positive side er de københavnske taxier pæne og rene, og chaufførerne kører pænt, men kunderne mener omvendt ikke, at oplevelsen er pengene værd.

Langt bedre ser det ud i London, hvor de berømte black cabs er med til at give en helstøbt taxioplevelse. Her topper man parametre som venlighed, kendskab til området, renhed, sikkerhed og kvalitet af kørsel.

LÆS OGSÅ:

Se også: Spar masser af taxikroner på vej til og fra lufthavnen

Omvendt mener mange, at det er for dyrt i den engelske metropol.

Når det gælder tilgængelighed er de legendariske yellow cabs i New York absolut topscorer, mens Bangkok topper listen over byer, hvor man får mest værdi for pengene på en taxitur.

Hos Taxa 4x35, der er københavns største taxiselskab, fokuserer man på, at man ligger over middel, når det handler om kvalitet af kørslen og rene taxier.

LÆS OGSÅ:

Se også: Se Claires tips til London

- Vi tager selvfølgelig resultaterne fra en sådan undersøgelse alvorligt. Hos TAXA 4x35 har vi netop i indeværende år sat dette punkt på den interne dagsorden for at få Danmark tilbage i top 10 over verdens bedste taxabyer. Jeg kan jo ikke tale på de andre selskabers vegne, men for vores vedkommende kan jeg sige, at vi allerede er godt på vej.

- Vi kan se, at København scorer højt på både kvaliteten af kørslen og rene taxier, hvilket bl.a. har været specifikke indsatsområder fra vores side som en del af vores ny indførte stjernechaufførkoncept med fokus på at levere en femstjernet oplevelse til alle vores kunder. Men forandring tager jo som bekendt tid, så vi regner bestemt med, at vi begynder at kunne se nogle reelle positive resultater inden for få år, siger Jonas Schmidt, salgs- og marketingschef hos TAXA 4x35.

0 kommentarer
Vis kommentarer