Annonce:
Annonce:

Kendte kokke laver mad i lufthavnen

Tre danske Michelin-kokke og Timm Vladimir laver mad til rejsende i Københavns Lufthavn

Thomas Rode, Jakob De Neergaard, Adam Aamann og Timm Vladimir er klar til at lave mad til de mange gæster i Københavns Lufthavn. (Foto: CPH)
Thomas Rode, Jakob De Neergaard, Adam Aamann og Timm Vladimir er klar til at lave mad til de mange gæster i Københavns Lufthavn. (Foto: CPH)
Annonce:
Følg Ferie

Tusindvis af turister fra hele verden kommer hvert år til København. Og en af de ting, der i de senere år for alvor har sat Danmark på verdenskortet er det nye nordiske køkken.

Og nu kan de flyrejsende allerede i Københavns Lufthavn komme op i de højere gastronomiske luftlag, da man i forbindelse med nordeuropas største madfestival, CPH Cooking, vil lade tre danske Michelinkokke og en kendt amatørkok lave mad til passagererne.

LÆS OGSÅ:

Fede apps til flittige flyrejsende

Fra 27. august og indtil uge 39 vil menuen i pop-op-restauranten således blive tilberedt af henholdsvis Thomas Rode fra Michelin-restauranten Kong Hans, Jakob De Neergaard tidligere chefkok fra Søllerød kro, der også er belønnet med en Michelinstjerne, Adam Aamann fra den Michelin-anbefalede Aamann smørrebrød og endelig skuespilleren Timm Vladimir, der vandt tv-programmet 'Masterchef 2011'.

LÆS OGSÅ:

Nordeuropas største madfestival i København

Annonce:

Kokkene glæder sig til at give de rejsende en smagsoplevelse af de helt store, når den nye pop-up restaurant slår dørene op i august ikke mindst den nye dreng i klassen, Timm Vladimir, er spændt på de nye udfordringer, der venter ham i hele to uger i selskab med kokke i Michelin-klassen:

- Jeg er enormt glad og meget beæret over at være med - og så med de andre kokke. I'm not worthy! Men jeg gør det sgu alligevel, siger Timm Vladimir.

De professionelle drenge på holdet lover dog at tage godt imod Timm og ikke mindst passagererne i lufthavnen:

LÆS OGSÅ:

Kulinarisk på kanarisk

- Jeg synes, det er sjovt at gøre mit til at få sendt folk ud i verden med et godt, solidt, sundt og velsmagende måltid i maven, siger Thomas Rode, der også er kendt fra tv-programmet '4-stjerners Middag'.

CPH Nordic Dining åbner i lufthavnen et par dage inden madfestivalen ’Copenhagen Cooking’, som indtager København fra den 24. august til den 2. september.

LÆS OGSÅ:

10 uundværlige apps til madører

Annonce:

- Nordisk mad er blevet en kæmpe attraktion i hele verden, og derfor er Københavns Lufthavn også begejstret for at kunne tilbyde de rejsende noget helt ekstraordinært med CPH Nordic Dining, siger CPH’s salg- og markedsdirektør Carsten Nørland og fortsætter:

- At rejse ud i verden med en unik smagsoplevelse i bagagen, eller ankomme til Københavns Lufthavn og starte med en smagsprøve på, hvad Nordens gastronomiske hovedstad kan præstere, mener vi kan sætte prikken over i’et på en unik rejseoplevelse”.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Søren Pind er gået fra snøvsen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: