Single-camping - nu også uden børn

Så er der campingtilbud til enlige i alle aldre

Bare fordi man er single, ka' man jo godt ha' lyst til camping - også i regnvejr. (Foto: Sophie Rytter)
Bare fordi man er single, ka' man jo godt ha' lyst til camping - også i regnvejr. (Foto: Sophie Rytter)

Er du single, og har du lyst til at møde andre, ligesindede singler – hvad enten du har børn, ikke har børn eller er 50+, så er SingleCamping måske noget for dig.

Manden bag konceptet hedder Lars Henrik Larsen, og han fortæller:

- Jeg oprettede SingleCamping sidste år, fordi jeg gerne ville på camping med mine børn sammen med andre, der også var alene med deres børn.

LÆS OGSÅ: Single-camping er et hit

- Det nye er, at jeg nu udvider med to nye målgrupper, der også gerne vil holde singlecamping, men uden børn. De øvrige organiserede singlecampingferier er nemlig udelukkende tilrettelagt for folk med børn, fortæller han.

Udendørs højskole
Derudover kan man også vælge mellem forskellige temaer. I år kan singler uden børn for eksempel vælge mellem at beskæftige sig med kost og motion eller dans.

- På den måde kommer campingferien til at minde om en udendørs højskole – bare billigere end en højskole og med mere 'fri'. Og planen er at lave endnu flere temaer til næste år, forklarer Lars Henrik Larsen.

LÆS OGSÅ: Her venter ensomme ferie-sild i stimer

SingleCamping foregår på to forskellige campingpladser: TopCamp Feddet ved Fakse på Sydsjælland og Bryrup Aqua Camping syd for Silkeborg.

Læs mere på singlecamping.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere