Brdr. Price: En hel stegt kylling per mand

Signaturretten bliver stegt kylling og rigeligt af den på Price-brødrenes nye restaurant, der åbner i Tivoli i denne uge

Den står på smørrebrød til frokost, og danske klassikere til aften, når James og Adam varmer gryderne op under deres anden restaurant. (Foto: Jan Unger)
Den står på smørrebrød til frokost, og danske klassikere til aften, når James og Adam varmer gryderne op under deres anden restaurant. (Foto: Jan Unger)

Du kommer næppe til at gå sulten fra bords, hvis du vælger at gæste Price-brødrenes seneste restaurant, der åbner i Tivoli 12. april sammen med resten af haven.

For i modsætning til drengenes restaurant i Rosenborggade, der har en mere eklektisk udvalg af danske, franske og italienske favoritter, så er det gennemgående tema ganske i tråd med netop Tivolis image god og gedigen dansk mad.

LÆS OGSÅ:

Se også: Se hvor den næste Brdr. Price-restaurant åbner

- Signaturretten bliver grydestegt kylling. Og du får en hel kylling, fortæller Adam Price til ekstrabladet.dk/ferie under en hurtig gåtur gennem den gamle have i et regnvejr, som de fleste på disse kanter håber er overstået inden åbningen.

- Vi tog i det hele taget mormors opskrifter under armen. Så det bliver altså ikke bare en 'toer'.

Pricerne fortæller, at frokosten kommer til at bestå af smørrebrød uden alt pyntet, hvilket betyder, at du slipper for appelsinskiver og andet af den slags unødigt stads.

- Og så barsler vi også med en sportskage i enmandsversion, klukker Adam.

Succesen på først DR2 og siden statsradiofoniens moderkanal har gjort Adam og James til nogle af landets mest populære fyre, og der har ikke skortet på gæster i den første restaurant 'Spise med Price'. Og der gik da heller ikke meget mere end en måned, før de fik tilbuddet om at åbne endnu en i Tivoli.

LÆS OGSÅ:

Se også: Adam Price: Flymad kan være som affald fra papirindustrien

Men nu er det slut, understreger James.

- Nej, der kommer ikke flere. Det er helt sikkert. Så går hele ideen af det personlige koncept, vi har bygget det hele op omkring.

- Det er i forvejen gået rigeligt hurtigt med at åbne denne anden restaurant, tilføjer en nærmest stakåndet lillebror Price.

LÆS OGSÅ:

Se også: En grad koster Tivoli 1.000 gæster

Men det er nok ikke første gang forretningsfolk har underspillet en ide. Og måske får vi alligevel en hel kæde en dag, tænker redaktionen. Og så skal kampen jo tages op mod en anden ny kæde i Danmark - Hooters, der ikke just lukrerer på virksomhedens mad, men derimod på de særdeles letpåklædte servitricer.

Men den overvejelse besvarer brødrene efter en ganske kort tænkepause med et klart nej.

Og her tror man dem i hvert fald.

1 af 2 Adam og James har torsdag premiere på deres anden restaurant. (Foto: Jens Dresling/Polfoto)
2 af 2 Den står på smørrebrød til frokost, og danske klassikere til aften, når James og Adam varmer gryderne op under deres anden restaurant. (Foto: Jan Unger)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere