Ti lækre wellness-ophold i Danmark

Trænger du til forkælelse? Her er ti bud på spa- og kursteder, hvor du med garanti kan slappe helt af

Hotel Vejlefjord tilbyder bl.a. spa-ophold, der indeholder oplevelser i de termiske bade. (Foto: Hotel Vejlefjord)
Hotel Vejlefjord tilbyder bl.a. spa-ophold, der indeholder oplevelser i de termiske bade. (Foto: Hotel Vejlefjord)

Glem alt om hverdag og vinter. Pak alle tanker om arbejde og sure pligter væk og forkæl dig selv med et wellness-ophold.

Og du behøver ikke rejse langt væk for at opnå total nydelse og afslapning.

I Danmark finder du en række tilbud på skønne spa-ophold, der kan få hjernen til at koble fra. Vi har plukket fra internettet.

LÆS OGSÅ: Wellness på havet

Forkæl dine sanser på Hotel Vejlefjord

På Hotel Vejlefjord er der masser af muligheder for forkælelse og ro til fordybelse. Her kan du slappe af i bade, bassiner og saunaer med terapeutiske virkninger.

Hotel Vejlefjord tilbyder en række spa-behandlinger som massage, scrubs og sansepakker. Er du gravid, er der mulighed for at bestille en graviddag, hvor behandlingerne tager hensyn til graviditeten.

Du kan købe et spa-ophold, der inkluderer oplevelser i De Termiske Bade, morgenmad samt en tre-retters middag.

Hvor: Stouby.

Pris: En overnatning fra 1080 kroner pr. person.

Læs mere: hotelvejlefjord.dk.

Helnan Marina Hotel

Slap af i skønne omgivelser på Helnan Marina Hotels SPA og Wellnesscenter.

Der tilbydes adskillige spa-behandlinger som Spa Salt- treatment, flere forksellige former for bodyscrubs, og forskellige massagebehandlinger. Helnan Marina Hotel tilbyder et spa-ophold, der inkluder morgenbuffet og velværemassage i 25 minutter.

Hvor: Grenaa.

Pris: En overnatning, 995 kroner pr. person ved to personer i dobbeltværelse.

Læs mere: helnan.info.

I den syvende himmel på Ruths Hotel

Få et åndehul fra hverdagen med et spa-ophold på Ruths Hotel. Her finder du alt fra eksklusive værelser, gastronomiske oplevelser til skønne behandlinger i Ruths Wellness.

På Ruths Hotel finder du behandlinger som DesignerMudder, spa-body-behandlinger samt adskillige former for massage.

Ruths Hotel tilbyder et wellness ophold, der inkluderer morgenbuffet, to retters menu og en halv times behandling i Ruths Wellness.

Hvor: Gl. Skagen.

Pris: En overnatning, fra 1195 kroner pr. person ved to personer.

Læs mere: ruths-hotel.dk.

Forkælelse i Sydthy

På Sydthy Kurbad er intet overladt til tilfældighederne. Her er 700 kvadratmeter dedikeret til velvære, hvis eneste formål er at forkæle mænd som kvinder. Her finder du alt fra saunaer, dampbad, oplevelsesbruser, koldvandsrum til stort massagebassin med stjernehimmel.

Der er naturligvis også mulighed for at prøve en række kropsbehandlinger, herunder chokoterapi, hvor kroppen bliver indpakket i chokolade.

Sammen med Hotel Thingaard tilbyder Sydthy Kurbad et wellness-ophold, der inkluderer forskellige behandlinger og en fire-retters gourmetmiddag.

Hvor: Hurup Thy.

Pris: En overnatning, fra 1575 kroner pr. person ved to personer i dobbeltværelse.

Læs mere: sydthy-kurbad.dk.

Afslapning ved Vesterhavet

På Skallerup Klit Feriecenter har du mulighed for at slappe fuldstændig af til lyden af Vesterhavets brusen. Tag din bedre halvdel i hånden og nyd en weekend sammen på Skallerup Klit Feriecenter, der har sammensat et program for dig, der trænger til at få at forkæle dig selv.

Under opholdet bor man i en luksuriøs lejlighed, og programmet inkluderer alt fra 50 minutters lerindpakning til fri adgang til Romulus, der er et stilleområde kun for voksne med romerske blade.

Du skal heller ikke spekulere i madlavning, der bliver nemlig serveret alle dagens måltider, der blandt andet inkluderer en fem-retters middag.

Hvor: Hjørring.

Pris: To overnatninger, 2295 kroner pr. person ved to personer.

Læs mere: skallerup.dk.

Tøseweekend på Quistgaarden

Saml veninderne til en skøn weekend, hvor I kan slappe af og blive forkælet. Quistgaarden har sammensat et program for en flok veninder, der trænger til at slippe for hverdagen og sætte fokus på velvære.

Ved ankomsten om fredagen starter programmet med buffet, og aftenen kan derefter bruges på afslapning og i sauna og dampbad samt et udendørs wellnesskar med et glas champagne på kanten.

Om lørdagen serveres morgenbuffet, og om formiddagen er der mulighed for at vælge mellem en krops- eller ansigstbehandling. Dernæst bliver der serveret frokost, og eftermiddagen forsætter med endnu en ansigts- eller kropsbehandling.

Hvor: Næstved.

Pris: En overnatning, 2150 pr. person.

Læs mere: quistgaarden.dk.

Nyd et spa-ophold i luksuriøse omgivelser

Tag en pause fra hverdagens trummerum på det luksuriøse spa-hotel Bella Sky Comwell. Hvor du indlogeres i et af hotellets moderne værelse.

Du kan gøre brug af hotellets mange spa-facilliteter og slappe af i koldt- og varmvandsbassiner, brusere, dampbad, sauna og isfontainen. Bella Sky Comwell har også en række ansigts- og kropsbehandlinger samt et fitnesscenter, hvis du skulle fristes til at røre kroppen.

Hvor: København.

Pris: En overnatning, 1.235 kroner pr. person ved to personer I dobbeltværelse.

Læs mere: bellaskycomwell.dk.

Spa-ophold på Lungholm Slot

Kom til at bo i helt unikke omgivelser, der skaber den perfekte ramme for en god spa-oplevelse. På Lungholm Slot bor man i slottes hovedbygning eller ene fløjbygning, og man har desuden adgang til den 15 hektar store park.

Lungholm Spa- og Wellnessafdeling er en privat spa kun til brug for slottets gæster. Afdelingen er renoveret for nyligt og udover alskens kropsbehandlinger, kan du slappe af i det store, ovale Kongekar, hvor der er installeret modstrømsanlæg samt massagedyser.

Hvor: Rødby.

Pris: Tre dage, 2288 kroner pr. person ved to personer.

Læs mere: lungholm.dk.

Forkælelsesweekend på Bornholm

Den Bornholmske Diamant Spa har et stort spa-område, der dækker over inden- og udendørsarealer. Du kan slappe af i jacuzzien, få kropsbehandlinger, hvor din krop kan blive indpakket i urte- eller gedemælksindpakninger, slappe af i et tyrkisk bad eller få zoneterapi.

Opholdet inkluderer fri adgang til Den Bornholmske Diamant Spa, dobbeltværelse med havudsigt og stor morgenbuffet. Du vælger selv, om du vil på Hotel Griffen eller på Radisson Blu Fredensborg Hotel. Hvor: Rønne.

Pris: 1375 kroner pr. person ved fire personer.

Læs mere: bornholmhotels.dk.

Oplev nordisk spa

Skodsborg Kurhotel og Spa åbner et helt nyt Spa og Fitness Center. Det er skabt ud fra tanken om at skabe et nordisk spa-univers. Her kan du mærke Nordens skov og hav gennem aromatiske olier.

Man tilbyder en række behandlinger. Blandt andet kan du prøve deres Spa Adventure med 12 varme og kolde oplevelser, hvis formål er at udrense kroppen, forbrænde kalorier og styrke immunforsvaret. Vand- og velværeoplevelserne er så nye, at de først åbner i februar. Hvor: Skodsborg.

Pris: To timers Spa Adventure behandling 395 kroner for dagsgæster og 295 kroner for hotelgæster.

Læs mere: skodsborg.dk.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Kom nu ud af busken, Dyrby