Annonce:
Annonce:

Vi vil helst overnatte i ... Glostrup

Den spændende by på Vestegnen er mere populær end London, København og Tenerife

Glostrup Butikstorv i hjertet af den gamle stationsby. (Foto: Mik Eskestad/Polfoto)
Glostrup Butikstorv i hjertet af den gamle stationsby. (Foto: Mik Eskestad/Polfoto)
Annonce:
Følg Ferie

Det kan godt være, at store dele af de arkitektoniske kendetegn på den københavnske vestegn holder nogenlunde samme designmæssige kvalitet som fodboldspillet hos Brøndby IF dette efterår.

Men når vi søger efter hoteller i Danmark, så topper Glostrup listen over de mest populære rejsedestinationer på Hotels.com.

LÆS OGSÅ: Bar røv og gourmet på Vestegnen

Hele fire ud af fem af danskernes foretrukne søgninger i oktober var i øvrigt på danske destinationer, og i år var det altså Glostrup, der foruden et amtssygehus er kendt for håndboldklubben AG København.

Glostrup kommer med en stigning på 380 procent ind på førstepladsen over stigninger i søgte destinationer i oktober 2011 sammenlignet med samme måned året forinden. Nordjylland generelt indtager tredjepladsen med næsten tre gange så mange søgninger som samme periode sidste år. Men Frederiksberg og Svendborg ligger også i top fem.

LÆS OGSÅ: Her er Danmarks bedste kroer

Først længere nede på listen finder vi mere eksotiske destinationer som Singapore, Puerto de la Cruz, Playa de las Americas og Sanur på Bali.

- På den danske hjemmeside for Hotels.com har vi i oktober oplevet en stigende interesse for danske destinationer blandt danskerne.

LÆS OGSÅ: Vestegnen ny turistmagnet

Mens andre lande, som danskerne normalt sammenligner sig med, søger på rejser til mere eksotiske verdenshjørner, oplever vi, at danskerne har fået øjnene op for byerne i eget land. Det er ret atypisk, at så mange danske byer figurerer på Hotlisten, siger Alison Couper, kommunikationsdirektør hos Hotels.com.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: