Tag fiskestangen med i Tivoli

10 september afholder Tivoli lystfiskerkonkurrence

Karperne i Tivolisøen kan være ganske store. (Foto: Tivoli)
Karperne i Tivolisøen kan være ganske store. (Foto: Tivoli)

Hvis du ellers lige glemmer Stockholm et øjeblik, så er der ikke ret mange storbyer, hvor du helt centralt kan kaste snøren ud og fange fisk.

Men det kan du for en kort bemærkning i lørdag Tivoli 10. september, hvor den gamle have afholder lystfiskerkonkurrence på tid fra klokken 13 til 14.

- Jeg forventer mig rigtig meget af konkurrencen, for jeg har med egne øjne set flere kæmpestore karper svømme rundt i søen.

- Den største, jeg har set blive fanget i Tivolisøen, vejede næsten 15 kg, og den var virkelig stor. Det bliver rent guf for lystfiskerne som deltager, og jeg tror på, at rekorden bliver slået, siger Lasse Due Andersen, Kurator for Tivolis Akvarium.

Deltagerne skal selv medbringe egen fiskestang og forhåndstilmelde sig. De tre bedst placerede lystfiskere får 2 x 2 billetter til musicalen 'Elsk mig i nat x-mas', der får repremiere i Tivolis Koncertsal 11. november 2011.

Tilmelding er nødvendig, og det foregår Lasse Andersen på lda@tivoli.dk senest den 8.9.11. Her får du også nærmere instrukser om konkurrencevilkårene.