Vis udenlandske turister dit Danmark

Giv udenlandske turister dine egne tips til ferien i Danmark og vind en rejse til New York

Har du et favoritsted, som udenlandske turister bare skal se, så optag en lille film derfra og send den til Expedia. (Foto: Colourbox.com)
Har du et favoritsted, som udenlandske turister bare skal se, så optag en lille film derfra og send den til Expedia. (Foto: Colourbox.com)

Danmark er mere og andet end Den Lille Havfrue og Tivoli. Det skal udenlandske turister forstå, og derfor vil verdens største online-rejsebureau, Expedia, i et massivt forsøg på at promovere Dannevang indsamle danskernes egne tips til den bedste ferie i Danmark.

Sitet er hver eneste måned i kontakt med flere hundredetusinde rejsende i USA, Europa og resten af verden via Expedia sites og et væld af kommunikationskanaler, såsom Expedias nye webtv-kanal, der bliver omdrejningspunktet for kampagnen.

LÆS OGSÅ: Tag på oplevelse i sensommer-Danmark

- Vi ved udmærket godt, at de allerbedste tips og anbefalinger til at opleve Danmark kommer fra danskerne selv. Derfor går vi nu ud og opfordrer danskerne til at optage små film fra netop deres yndlingssteder i hele landet.

- De bedste og mest overraskende vil vi i Expedia bruge over for de mange millioner af rejsende, vi er i kontakt med. Alt sammen for at vise Danmark, som danskerne selv vil vise landet frem, siger Charlotte Gogstad, chef for Expedia i Norden.

VIND WEEKENDOPHOLD I AARHUS FOR HELE FAMILIEN

100.000 Expedia rejsende til Danmark
Og Expedia kan faktisk gøre en forskel for de udenlandske rejsende. I de sidste 12 måneder har sitet sendt mere end 100.000 udenlandske turister til Danmark.

- Vi vil selvfølgelig gerne sende flere rejsende til Danmark. Det er godt for os, og det er godt for den danske turistindustri. Men initiativet med at lade danskerne selv komme til orde handler lige så meget om at sikre, at de folk, der kommer til Danmark, får den bedst mulige ferieoplevelse.

- Det sikrer vi ved, at folk i hele verden kan se, hvad mennesker som dem selv anbefaler. Så nu håber vi selvfølgelig, at en masse danskere har lyst til at dele deres viden med os, siger Charlotte Gogstad.

Foruden at vise skjulte sider eller kendte steder, som vi også selv holder af i Danmark, deltager alle, der bidrager med indhold i en konkurrence om blandt andet en rejse til New York, 7 stk. forlængede storbyferier i Skandinavien og meget andet.

For mere information og for at deltage besøg: facebook.com/expedia.dk