Vind weekendophold i Aarhus for hele familien

Deltag i konkurrence, og vind ophold i hyggelige Aarhus og naturskønne Djursland

Århus rummer blot 250.000 indbyggere, men byen har et rigt kulturliv og virker sine steder som en rigtig storby. Her er det kunstmuseet ARoS. (Foto: Ole hein Pedersen)
Århus rummer blot 250.000 indbyggere, men byen har et rigt kulturliv og virker sine steder som en rigtig storby. Her er det kunstmuseet ARoS. (Foto: Ole hein Pedersen)

Der er så hyggeligt, og de er så flinke derovre i Smilets By. Faktisk så flinke, at vi her på københavnerredaktionen gerne vil kvittere med en servicemeddelelse til vores læsere.

LÆS OGSÅ: Regnbuen over Aarhus

For man kan være så heldig at vinde to overnatninger for to voksne og to børn på byens centrale Cabinn Århus Hotel samt et ÅrhusCard, der i to dage giver adgang til 20 attraktioner og aktiviteter samt rabatter til udvalgte restauranter og caféer.

LÆS OGSÅ: Fine folk og mejetærskere på Djursland

Og så er der også mulighed for at vinde et lignende gavekort til Djursland, der med nationalparken Mols Bjerge utvivlsomt må være et af Danmarks smukkeste naturområder.

LÆS OGSÅ: Man skal ikke kaste med sten i Ebeltoft

Her står den på to weekendovernatninger i luksushytte for to voksne og to børn på Auning Camping samt adgang til Fregatten Jylland, Djurs Sommerland og Randers Regnskov.

Hvis du ønsker at deltage i konkurrencen, så gå ind på www.visitaarhus.com/konkurrence

1 af 2 Charmerende Ebeltoft ligger på Jyllands 'næsetip'. Byen er kendt for blandt andet Fregatten Jylland og for den smukke natur, der omgiver den lille købstad.
2 af 2 Århus rummer blot 250.000 indbyggere, men byen har et rigt kulturliv og virker sine steder som en rigtig storby. Her er det kunstmuseet ARoS. (Foto: Ole hein Pedersen)
0 kommentarer
Vis kommentarer