Virtuel sex på hotelværelset i 2030

Se hvad du kan forvente dig af fremtidens hotelværelse

Sweet dreams are made of this ... I fremtidens hotelsenge vil det være muligt selv at bestemme, hvad du vil drømme. Du kan således drømme din yndlingsdrøm igen og igen, siger fremtidsforskeren Ian Pearson. (Foto: Colourbox.com)
Sweet dreams are made of this ... I fremtidens hotelsenge vil det være muligt selv at bestemme, hvad du vil drømme. Du kan således drømme din yndlingsdrøm igen og igen, siger fremtidsforskeren Ian Pearson. (Foto: Colourbox.com)

Mens det grundlæggende møblement som en seng og en stol samt sanitære nødvendigheder som en håndvask og et toilet næppe har ændret sig nævneværdigt, når du checker ind på et hotel om tyve år, så er oplevelsen sandsynligvis noget anderledes.

Det vurderer lavprishotelkæden Travelodge, der netop har offentliggjort et studie i, hvordan teknologien har ændret sig i fremtidens hotelværelse anno 2030.

Med titlen 'The Future of Sleep' har ingeniøren og fremtidsforskeren Ian Pearson på basis af den forventede teknologiske udvikling og markedsefterspørgsel givet en række bud på, hvad fremtidens hotelgæst kan forvente af sit værelse.

LÆS OGSÅ: Hver fjerde mand rejser med sin bamse

Ændr udseendet på din sexpartner
Og en af de ting, han er sikker på, mange enlige rejsende vil savne, er deres partner derhjemme (eller en endnu ukendt partner til singlerne). Og her forestiller han sig, at det vil være muligt at gennemføre virtuel sex med den ønskede person - og samtidig forbedre eller bare forandre dennes udseende ved at bruge særlige linser.

- Dette vil gøre det muligt for folk jævnligt at ændre det billede, de har af deres partner, og kun personen selv er opmærksom på det, eftersom partneren derhjemme eller andetsteds ikke vil kunne se det billede, som hotelgæsten ser på.

LÆS OGSÅ: De særeste hotelfund

Men det er ikke de eneste søde drømme i rapporten. For derudover holder en række sensorer øje med, at du får den bedst mulige søvn. Energiniveau og humør overvåges, ligesom en række sygdomme vil kunne diagnosticeres.

Fællesdrømme
På et tidspunkt vil det også være muligt at kontrollere drømmene ligesom i Christopher Nolans prisvindende 'Inception'. Video, audio, lugte og berøringer via sengen eller sengetøjet vil bidrage til at gøre vores drømme mere livagtige. Eller også kan vi bruge søvnen til for eksempel at lære nye sprog eller alt om planteriget.

- Vi vil være i stand til at genspille vores yndlingsdrøm fra en menu - ligesom du vælger en film. Vi vil også blive i stand til at linke drømme sammen med vores partner eller familie og venner og nyde en delt drømmeoplevelse.

- Studiet er foretaget med en designmæssig og teknologisk tilgang, siger Ian Pearson til Telegraph Travel.

- Jeg har gennemgået alle de forskellige ting, der typisk findes i et hotelværelse og har regnet mig frem til, hvordan de muligvis ville forandre sig, mens jeg samtidig har indregnet, hvornår nye teknologier bliver billige nok.

0 kommentarer
Vis kommentarer