Annonce:
Annonce:

CNN: København er fremtidens by

Den amerikanske tv-station CNN lægger vejen forbi København i forbindelse med en serie om fremtidens byer

Annonce:
Følg Ferie

København kommer i fint selskab, når tv-stationen CNN om få dage lægger vejen forbi i forbindelse med tv-serien 'Future Cities'.

I serien portrætterer CNN en række nøje udvalgte byer, som gør en aktiv indsats for et grønnere miljø og et bedre klima, og tidligere har Los Angeles og Masdar City i Abu Dhabi fået besøg af tv-værten Richard Quest og hans hold.

Indslaget om København vil formentlig fokusere på København som cykelby, byens energirigtige og designprisvindende byggeri, det rene vand i havnebadet og de grønne åndehuller.

- Det er uvurderligt, hvad sådan en udsendelse på CNN har af betydning for København og Danmark, siger overborgmester i København, Frank Jensen.

Annonce:

- Vi arbejder i forvejen meget for at gøre København kendt som grøn foregangsby, blandt andet via vores cykelkultur, dansk arkitektur og energiteknologi, som er kendt verden over som førende på klimaområdet.

- De historier får vi nu fortalt til millioner af mennesker, og dermed styrker vi vores image som innovativ, miljøvenlig by, fortsætter overborgmesteren.

Holdet fra CNN er i København fra 9.-18. maj og skal blandt andet interviewe Frank Jensen, klimaminister Lykke Friis, Tivoli-direktør Lars Liebst, Vestas-direktør Ditlev Engel og arkitekt Bjarke Engels.

- Det har været en lang proces i konkurrence med en række andre byer om at få CNN til at komme til København, siger Jens Olesen, der er medlem af Copenhagen Goodwill Ambassador Corps.

Det er takket være hans vedholdende indsats, København overhovedet er kommet i betragtning til CNN-programmet.

- Der er helt naturligt mange storbyer verden over, der gerne vil være en del af fortællingen om fremtidens byer. Når det lykkedes for os, så er det i høj grad, fordi vi kan noget særligt, fortsætter Jens Olesen.

Annonce:

Programmet om fremtidsbyen København kan ses på CNN i juni.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: