Mød andre singler på campingferien

Både voksne og børn kan få nye legekammerater med nyt campingkoncept målrettet singler med børn

Campingferie er en god måde at møde nye mennesker på. Både for børn og voksne. (Foto: Colourbox.com)
Campingferie er en god måde at møde nye mennesker på. Både for børn og voksne. (Foto: Colourbox.com)

Campingferie forbindes sædvandligvis med familiehygge bestående af mor, far og x-antal unger. Men i en tid, hvor stadig flere er singleforældre, må også campingudbyderne tage konsekvensen og udvide deres koncept, så også denne voksende gruppe tilgodeses.

Det har man gjort på SingleCamper.dk, hvor man går målrettet efter singler med børn, der kan få fuld udbytte af hinanden ved at campere ved siden af hinanden på Bryrup Camping nær Silkeborg i ugerne 26-32.

Langt fra kernefamilier og pensionister
Børnene kan finde nye legekammerater, og de ugifte og kæresteløse gæster kan nyde pool og grill blandt ligesindede i tryg afstand fra både pensionister og kernefamilier, der ifølge Kasper Gregersen fra SingleCamper.dk, 'holder sig meget for sig selv om aftenen'.

- Vi har 20 pladser ved siden af hinanden på campingpladsen. Her er der så en række aktiviteter for singlerne og deres børn, og der kommer blandt andet til at være en pavillon med en fælles grill, siger Kasper Gregersen til ekstrabladet.dk/ferie og tilføjer:

- Andre campingpladser har en singleuge. Men den ligger ikke i børnenes sommerferie, og singlerne er ikke samlet ét sted. Hos os er det i højsæsonen, der ligger i skolernes sommerferie, så børnene kan være med.

Scoreferie?
- Du taler mest om børnene. Men er det også planen, at de her singler skal finde sammen?

- Det kan man jo sige er op til dem selv. Vores koncept er ikke baseret på dating, men på at de ikke bor ved siden af kernefamilierne.

Dog fortæller Kasper Gregersen, at der indtil videre er der lige mange af begge køn, der har bestilt en ferie.

- Hvordan det ender, ved jeg selvfølgelig ikke. Men rigtig mange både mænd og kvinder har været inde og kigge på vores facebookgruppe ...

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen