Annonce:
Annonce:

Ta’ på swingercamping

Sex i Trekantsområdet: Swingerklub udvider med camping, så sex, nudisme og friluftsliv kan kombineres

Nu kan swingere snart tage på campingferie i Danmark. (Arkivfoto: Ole Buntzen)
Nu kan swingere snart tage på campingferie i Danmark. (Arkivfoto: Ole Buntzen)
Annonce:
Følg Ferie

Den franske nudist- og sexkoloni Cap D’Agde er kendt verden over, og nu forsøger dansk sexklub sig med et lignende swingerkoncept.

I Tucan Swinger & Wellness Club i Almind i Trekantsområdet bruger man i disse måneder mange kræfter og kroner på at kreere et nøgenparadis for nudist- og swinger-entusiaster, der skal trække afklædte gæster fra hele Europa.

Hobby
Bag det omfattende nøgen-projekt står ægteparret Torben og Mie, der er gået fra at være ganske almindelige swingere til at være drivkraften bag et ambitiøst projekt:

Annonce:

- Det er umiddelbart ikke meningen, at vi skal leve af dette her. Tucan Swingers & Wellness Club er derimod en kær hobby, der blev iværksat ved lidt af et tilfælde Med tiden har hobbyen dog grebet godt og grundigt om sig, siger indehaver og daglig leder af swingerklubben, Mie, der i løbet af sommeren 2010 satser på at kunne byde gæster fra hele Europa velkommen til Danmarks første nudist- og swinger-campingplads.

14 tønder lang
- Vi har kapaciteten og pladsen, 14 tønder land, der er placeret centralt i landet, men dog fortsat så tilpas afsidesliggende, at nøgencampisterne ikke kommer til at genere de lokaler, udtaler den entreprenante kvinde, der personlig har den tilgang til nøgenhed, at man helt generelt burde møde hinanden uden tøj på.

For lige så snart den daglige uniform er lagt på hylden i klubbens omklædningsrum, er folk lige på en helt anden måde end udenfor murene, hvor status har en helt anden betydning, mener Mie.

Indtil campingområdet står klar til afklædt brug, holder Tucan Swinger & Wellness Club åbent tre dage omtorsdag, fredag og lørdag. Allerede denne sommer har sexklubben i Trekantsområdet ligeledes haft overnattende gæster næsten hver weekend. Flere uger har alle klubbens seks dobbeltværelser været fuldt booket.

Annonce:

Kan blive stor succes
Sexologen Vivi Hollænder fra bedresexliv.dk tror, der er gode chancer for, at et kombineret swinger/wellness/nudist feriested kan gå en og blive en stor succes.

- Om det er ved stranden eller i skoven, så har de udendørs elskovsglæder altid virket tillokkende på mange mennesker - uanset alder og køn, forklarer sexolog Vivi Hollænder. Har man trang til at mærke det bløde mos, den friske luft og solens stråler under elskovsakten, er swingerklubber ikke velegnede, og i traditionelle nudistlejre er det ikke velset at dyrke sex udenfor campingvognen.

Fordækt
Så hidtil har den slags aktiviteter kun kunne foregå mere eller mindre fordækt på uofficielle mødesteder. Der eksisterer enkelte områder omkring rastepladser og strande, der er bruges af swingere, forklarer Hollænder. Det er dog ikke en viden, der er offentlig tilgængelig, og derfor vil man, på trods af diskret adfærd, kunne risikere at støde forbipasserendes blufærdighed og derved bryde loven.

- De færreste mennesker ønsker at vække anstød gennem deres seksuelle udfoldelser, men nogle vil gerne have lov til at dyrke deres seksualitet under åben himmel og i selskab med andre. Det er efter min mening et rimeligt og helt uskadeligt ønske, og derfor er det glædeligt, at der nu er taget initiativ til at give swingerfolket denne mulighed, siger sexolog Hollænder.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: