Radiobilerne er blevet interaktive

Tivolis radiobiler er blevet moderniseret. Nu kan du skyde de andre

To gamle kendinge - Tivolidirektør Lars Liebst (t.v) og Pjerrot - i en nyhed: De  interaktive radiobiler. (Foto: Jan Unger)
To gamle kendinge - Tivolidirektør Lars Liebst (t.v) og Pjerrot - i en nyhed: De interaktive radiobiler. (Foto: Jan Unger)

Man skal passe på ikke at forny for meget, når man driver en fnationalt ikonsom Tivoli, som de allerfleste danske børn og voksne har et forhold til og en mening om.

Men samtidig er man også nødt til at se på, hvor man kan foretage ændringer, der er tidssvarende uden at skræmme traditionalisterne bort.

Det har man gjort med radiobilerne, der nu er blevet gjort interaktive.

LÆS OGSÅ:

Se også: Brdr. Price: En hel stegt kylling per mand

Det skal forstås således, at man har udstyret de små eldrevne satanskøretøjer med lyskanoner. Man inddeles så i to hold, et rødt og et blåt, og så gælder det om at rette kanonen mod en række små skydeskiver på modstanderens bil og så fyre løs.

Der gives 25 point per træffer, og det er med slet skjult stolthed, at ekstrabladet.dk/ferie nu kan kalde sig topgun efter at have plaffet ikke blot Adam Price. Tivolidirektør Lars Liebst og frem for alt de konkurrende mediers udsendte ned til en samlet værdi af 1125 point.

Slå den når den gamle have åbner på torsdag 12. april til og med 24. september.

Læs meget mere på tivoli.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere