Varm op til ferien i Bella Center

Gør en god handel, vind en campingvogn, prøvesmag nye lande - alt sammen årets rejsemesse Ferie og fritid i Bella denne weekend

Golf er en livsstil – og en del af messen i Bella Center. (Foto: Ferie & Fritid i Bella)
Golf er en livsstil – og en del af messen i Bella Center. (Foto: Ferie & Fritid i Bella)

Sommerferien begynder allerede i januar. I hvert fald, hvis det står til arrangørerne af rejsemessen 'Ferie & Fritid i Bella' – som før i tiden hed 'Ferie i Bella'.

I weekenden 20.-22. januar har de således fyldt Bella Center i København op med rejsearrangører, rejsebureauer, dykkereksperter, campingentusiaster, golf-freaks, globetrottere og andet godtfolk, som skal inspirere og friste de besøgende til den næste ferierejse – hvad enten den skal foregå i Danmark, vores nabolande eller længere væk.

Og for at markere, at messen fylder 30 år i år, så det er er ikke blot navnet, der er nyt.

Smag på Verden
– Vi vil gerne byde publikum på noget for alle sanser, så ud over en hel masse information, konkurrencer, messeslagtilbud, foredrag og den slags, vil der i år også være både shows og interview fra scenen – og så kan publikum 'prøvesmage' mange forskellige rejsedestinationer – helt bogstaveligt, fortæller udstillingschef for rejsemessen i Bella Center Malina Lebrecht Hye.

LÆS OGSÅ: Golf, mjød og en egyptisk skønhed med mundkurv

Der vil altså være smagsprøver på mange af standene – og måske kan du være heldig at kunne købe netop din yndlingsspecialitet fra favoritdestinationen med hjem.

Som noget helt nyt får messen besøg af en lang række ambassader – lige fra Japan og Iran til Burkina Fasos – og publikum vil have mulighed for at stille spørgsmål og forhåbentlig blive nysgerrige på deres lande.

– En anden ny ting i år er, at rejsemessen ikke bare er delt op i verdensdele – der vil også være messer i messen, fortæller messearrangøren.

Således vil de campinginteresserede kunne finde et særligt område med campingrelaterede ferier og udstyr – overvejer du f.eks. at købe din første campingvogn, så er her masser af vogne, gode råd og vejledning.

De der er bidt af golf, kan – undskyld udtrykket – slå et slag forbi området med golfrelaterede rejse-oplevelser og golfgrej, mens de dykkerinteresserede kan afprøve udstyr til den næste tur i det våde element, og begyndere kan få et prøvedyk.

Noget for ungerne
Drømmer du om safari, honeymoon, krydstogt eller en længere rundrejse, kan du besøge globetrotterområdet.

Selvfølgelig er der også en masse aktiviteter for børn.

Både Lego World og den svenske Astrid Lindgrens Verden er repræsenteret på messen, og de har (selvfølgelig) taget henholdsvis klodser og Pippi med.

Familien kan også prøve kræfter med 'Danmarks hårdeste håndboldskud' – kan I måske skyde lige så hårdt som de danske VM-drenge?

– Men hvorfor skal jeg betale for at komme på en rejsemesse, når jeg selv kan finde information og bestille min ferie på nettet?

– En af de helt grundlæggende forskelle på at sidde derhjemme og surfe rejsesider og tage på rejsemesse er, at du har mulighed for at møde arrangørerne. Selvfølgelig er der også masser af gode tilbud, konkurrencer, underholdning og aktiviteter på messen, men her får du desuden mulighed for at møde rejsearrangørerne og stille spørgsmål. Repræsentanterne på messen har selv været på destinationerne, og de kan give dig gode råd i forhold til dig og din families helt specifikke behov, siger Malina Lebrecht Hye.

– Og så er en rejsemesse jo en meget hyggelig måde at tilbringe nogle timer i weekenden med familien på, tilføjer hun.

Læs mere på: ferieogfritidibella.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer