Kamel hjælper dig med at finde bilen

Billund Lufthavn bruger nye metoder for at hjælpe flypassagerer gennem parkeringsjunglen

Du bliver desværre ikke guidet hen til bilen af en levende kamel, men i stedet er skiltningen blandt andet udstyret billedet af en sådan. (Foto: Colourbox.com)
Du bliver desværre ikke guidet hen til bilen af en levende kamel, men i stedet er skiltningen blandt andet udstyret billedet af en sådan. (Foto: Colourbox.com)

For mange af de passagerer, der hvert år rejser ud Billund Lufthavn, er det hver gang forbundet med en vis uro at komme hjem igen.

For hvor var det nu liiige, at man parkerede bilen, før turen gik til Kreta, København eller Bangkok?

LÆS OGSÅ: Jyder får direkte fly til Thailand

Lufthavnen, der tiltrækker gæster fra hele Jylland, har nemlig intet færre end 8.500 parkeringspladser, og det har indtil nu været lidt af en udfordring for mange at huske præcis, hvor på pladsen den firehjulede blev anbragt.

Men nu har lufthavnen og Europark gjort det noget lettere for bilisterne, idet parkeringsområdet er blevet udstyret med blandt andet farvekombinationer og billeder af dyr.

For selv om man ikke har været på hverken safari eller besøgt den egyptiske ørken, kan de fleste danskere sagtens identificere en elefant eller en giraf.

LÆS OGSÅ: Superår for Aalborg og Billund

Alle p-områder er således tilknyttet deres egen farve, et dyr og et nummer, oplyser check-in.dk.

Og når man så har parkeret, kan man trække en 'p-husker', der på forhånd er angivet med farve, dyr og nummer. Her skal man så blot påføre rækkenummeret, før det kan foldes til visitkortstørrelse og dermed ikke volde større vanskeligheder på rejsen.

LÆS OGSÅ: Legoland investerer formue i pingviner

Skulle man ønske at være helt papirfri, har Billund Lufthavn også en applikation til både Android og iPhone, som foruden en lang række smarte funktioner også letter eftersøgningen af bilen.

0 kommentarer
Vis kommentarer