Sommer ved vestkysten

Læserrejse: Badeferien er vejrsikret med dette fantastiske tilbud, hvis du handler hurtigt

Begge feriecentre har sjove badelande med masser af forskellige bassiner og pools, hvor både store og små vil elske at boltre sig i timevis. (PR-foto)
Begge feriecentre har sjove badelande med masser af forskellige bassiner og pools, hvor både store og små vil elske at boltre sig i timevis. (PR-foto)

Du kan skyde sommerferien i gang på den jyske vestkyst med havet som din nabo og alt hvad hjertet begærer af luksus til dig selv og børnene lige ved hånden.

Der er med andre ord masser af sommersjov, når Ekstra Bladet inviterer læserne til Danlands feriecentre i enten Hirtshals eller Blokhus – du vælger selv.

Blot gælder det om at tage en hurtig beslutning, for supertilbuddet, hvor du betaler under halv pris for herlighederne, er last minute og gælder kun i næste uge! Til gengæld er du også garanteret en fantastisk oplevelse, hvis du handler hurtigt.

Umuligt at kede sig
Er vejret til det, er der selvfølgelig masser af mulighed for at hoppe i Vesterhavets brusende bølger, besøge bunkermuseet ved Hirtshals eller tage en smuttur til Fårup Sommerland.

Det er også oplagt at tage på tur i klitlandskaberne, eller hvad med en vandretur i det pragtfulde plantagelandskab lige bag feriecentret i Blokhus, der er som skabt til en hyggelig familiedag?

På en sommerdag keder ingen sig i Danlands lækre omgivelser.

37 meter eventyr
Også dårligt vejr er velkomment, for i feriecentrene er du altid i lækre omgivelser med masser af tilbud: Næsten ingen kan sige nej til en gang wellness eller en særligt god middag, mens sommerregnen siler ned, og har du børnene med, er det store vandland et stensikkert hit.

Her er både børnebassin, babybassin og alt muligt andet, som ægte vandhunde vil elske at boltre sig på. I Hirtshals er den 37 meter lange vandrutsjebane et must for de eventyrlystne.

Det er altså en ferie, der ikke kan gå galt. Men skynd dig – der er rift om pladserne!

1 af 3 På weekendopholdet i Danland Hirtshals og Blokhus får du det fantastiske Vesterhav som nærmeste nabo. (PR-foto)
2 af 3 Lejlighederne i Danland har alle terrasse – i Hirtshals endda med havudsigt. (PR-foto)
3 af 3 Begge feriecentre har sjove badelande med masser af forskellige bassiner og pools, hvor både store og små vil elske at boltre sig i timevis. (PR-foto)
0 kommentarer
Vis kommentarer