De hjemløse får nye madrasser

DFDS Seaways Oslobåd, Crown of Scandinavia, er ved at udskifte interiøret og donerer et stort antal madrasser, dyner og puder til de hjemløse i København

I går kunne hjælpeorganisationen 'Missionen blandt Hjemløse' hente 40 madrasser og et stort antal nyvaskede dyner og puder fra DFDS Seaways Oslobåd, Crown of Scandinavia.

'De luxe' interiør
Skibet skal gennemgå en større renovering, og under rydningen af 'Commodore de Luxe' kahytterne fandt man ud af, at meget af inventaret er i så god stand, at det vil være ressourcespil bare at smide det hele ud.

I stedet tog DFDS Seaway kontakt til hjælpeorganisationen 'Missionen blandt Hjemløse', der driver Mændenes hjem, Kollegiet og Nødrummet i København og tilbød dem at få interiøret.

- Sommetider er vi nødt til at udskifte interiør og andet, der i princippet ikke fejler noget og udmærket kan gøre gavn andetsteds, siger Carsten Jensen, Executive Vice President hos DFDS Seaways.

Fast arve-aftale
DFDS har tilbudt 'Missionen blandt Hjemløse' at de fremover kan modtage overskydende interiør, møbler og service fra Oslobåden.

- Vi er taknemmelige for effekterne fra Oslobåden, som intet fejler og vil kunne gøre stor nytte hos os, fortæller Arne Jacobsen, Kollegiets forstander.

- Kollegiet huser 148 hjemløse mænd, der løbende hjælpes ud i egne boliger. De fleste af dem har kun det de står og går i. Derfor er vigtigt, at vi har brugbart inventar, vi kan give dem med, når de fraflytter Kollegiets møblerede værelser, slutter Arne Jacobsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere