København løber med rejse-sejr

Wonderful Copenhagen har fået en fornem pris ved verdens største rejsemesse i Berlin. Prisen er uddelt i kategorien bedste by-turisme

Det er glade børn og solide værdier der skal promovere vores hovedstad. (Foto: Colourbox)
Det er glade børn og solide værdier der skal promovere vores hovedstad. (Foto: Colourbox)

Enhver kan blive københavner. Det hævder i hvert fald Wonderful Copenhagen med deres nye prisvindende film 'Anyone can be a copenhagener'. Filmen har lige vundet guld i kategorien 'Citytourism', hvilket er en meget fornem hæder i rejsebranchen.

Fantastisk hovedstad
- Vi viser København fra en helt anden side end, det vi normalt bliver forbundet med. Normalt er den lille havfrue, dét billede vi har at vise fra København, men vi ville gerne gå lidt dybere end det. Vi vil gerne vise hvilken fantasisk hovedstad, vi har og de mennesker, som bor i den, siger produktionsleder Sanne Olsen fra Berlin til Ekstra Bladet Ferie

Flere tilflyttere
Filmen er blevet lavet i forbindelse med et nyt branding projekt af København, der skydes i gang i løbet af forået. Projektets formål er naturligvis, at få flere turister til Danmark, men også at få flere udlændinge til at at slå sig ned fast og arbejde her.

- Vi vil gerne vise de værdier, vi har i København. At folk er åbne og venlige og meget modtagelige for nye mennesker. At der er plads til både karriere og familie, til alvor og sjov og til at hygge sig med sine medmennesker.

Selvom der er snak om, at vi danskere ikke er så gode til altid at modtage de, der kommer udefra, så er vi alligevel sikre på at intentionerne er de bedste hos alle, siger Sanne Olsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer