TV: Sådan kommer du hurtigt gennem lufthavnen

Sommerferietravlheden hersker i landets lufthavne. Se hvordan du gør turen gennem terminalerne mest smertefri for dig selv og dine medpassagerer

Når ellers du har checket ind, afleveret bagage og klaret turen gennem security, har du fortjent en kold fadøl. (Vidcap)
Når ellers du har checket ind, afleveret bagage og klaret turen gennem security, har du fortjent en kold fadøl. (Vidcap)

Hvis flyrejsen er lige om hjørnet, og du er en af dem, der måske ikke rejser hver måned året rundt, så er der ekstra god grund til at forberede sig grundigt.

For når du først er i lufthavnen med to utålmodige unger - eller en utålmodig mand - og tre grandiose kufferter på slæb, så er det let at få sved på panden.

Irisscanninger gør boardingen hurtigere

Hvor og hvordan skal man checke ind? Skulle man have gjort det hjemmefra? Hvor meget må håndbagen veje? Hvad må man have med gennem security? Er man for tidligt eller for sent på den? Og hvad gør man, hvis børnene har destrueret boardingkortene?

Se alle fly der letter og lander i CPH

Få svar på dette og meget andet i indslaget foroven, hvor ekstrabladet.dk/ferie har besøgt Københavns Lufthavn, der med 23,3 millioner flypassagerer sidste år ikke blot er Skandinaviens største, men også ifølge Air Transport Research Society Europas mest effektive lufthavn.

Se videoen foroven i artiklen.

Seneste nyt

Benny bekræfter vores bange anelser om regeringen

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.