Verdens bedste lufthavnsmad i København

Københavns Lufthavn vandt tre førstepræmier ved international gastronomievent i Dubai

Mesterkokken Thomas Rohde var sammen med Mikkel Marschall og David Johansen med til at skabe spændende nordiske menuer i pop op-restauanten CPH Nordic Dining.
Mesterkokken Thomas Rohde var sammen med Mikkel Marschall og David Johansen med til at skabe spændende nordiske menuer i pop op-restauanten CPH Nordic Dining.

Det kan godt være, du gruer for flymaden. Men hvis du sørger for at spise dig grundigt mæt allerede i Københavns Lufthavn, så burde du ikke blive skuffet.

Se også: Adam Price: Flymad kan være som affald fra papirindustrien

For da de prestigiøse Airport Food & Beverage (FAB) Awards blev uddelt i Dubai, kunne CPH's repræsentanter flyve hjem med hele tre priser til Danmarks største arbejdsplads.

Francis Cardenau, der står bag Le Sommelier, MASH steakhouse og Umami, fik prisen for 'Best Airport Chef-Led Dining' for Le Sommelier Bar & Bistro, mens de kække knægte i Joe & The Juice nu kan prale af at arbejde i 'Best Airport Coffee Shop'.

Joe & The Juice har nu hele to caféer i Københavns Lufthavn. Konceptet går i store træk ud på, at man får serveret friskpresset juice af lige så friske unge mænd.
Joe & The Juice har nu hele to caféer i Københavns Lufthavn. Konceptet går i store træk ud på, at man får serveret friskpresset juice af lige så friske unge mænd.

Se også: Frækt lingeri hitter i lufthavnen

Også pop op-restauranten CPH Nordic Dining fik en guldmedalje for 'Best food event'.

Det blev dog kun til sølv under kåringen af 'Airport Food & Beverage Offer of the Year', hvor Københavns Lufthavn blev overgået af Dubai International Airport.

Se også: TV: Sådan kommer du hurtigt gennem lufthavnen

- FAB-priserne slår for alvor fast, at vi nu er lykkes med vores strategi om at hæve barren for lufthavnens udbud af caféer og restauranter. Joe & The Juice er et stærkt dansk kvalitetsbrand, som fra første færd er gået rent ind hos de rejsende - friske råvarer, cool interiør og et concept, der er så populært, at man i foråret åbnede endnu en enhed i lufthavnen, siger salg- og markedsdirektør i Københavns Lufthavn, Carsten Nørland.

Se også: Se alle fly der letter og lander i CPH

- I Le Sommelier Bar & Bistros køkken laves alting fra bunden og med hjertet - det er brasseriemad på et niveau, som er uhyre populært i lufthavnen. Francis Cardenau var den første kok i Danmark, som kunne bryste sig af at have to stjerner i Michelin-guiden. Med sin karismatiske personlighed er han i sig selv en vigtig del af den særlige madoplevelse, bistroen leverer, lyder det fra lufthavnsdirektøren.

Se også: Kendte kokke laver mad i lufthavnen

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere