Fire fede fund til campingvognen

Minigrill til bøfferne og pengeskab til de store sedler - det kræver det rette udstyr at campere med stil. Her er en gadgetguide til campingvognen

Er du klar til at tage campingvognen med ud på landevejen? Ferie har fundet 6 gode gadgets, du skal huske at tage med.

En campingferie uden det rette udstyr er som en badebold uden luft – slatten. Det kan du hurtigt råde bod på med den rette forberedelse. Grilludstyr, musikafspiller og familiespil – Ferie har listen klar

Grilliput
Har du en grill i lommen, eller er du bare glad for at se mig? Denne minigrill, der sammenklappet kun måler 28 cm x 2,2 cm fylder nærmest ingenting, og så er den super nem at folde ud og i. Sæt den over bålet og grill dine pølser eller køb en FireBowl med, hvis du ikke har mulighed for at starte et bål på jorden. Med FireBowlen kan du grille sikkert på din campingtur, for den holder ilden og gløderne sikkert fra underlaget.

Grilliput set til 279 kroner på www.coolstuff.dk

FireBowl set til 179 kroner på www.coolstuff.dk

Læs også: Skisnobbernes sneparadis

Soldrevet DAB-radio med iPod-tilslutning
Det her er ikke den gennemsnitlige transistorradio, der står hjemme i din vindueskarm i køkkenet. Det er heller ikke en almindelig DAB-radio. Den er derimod soldrevet og kan tilsluttes din iPod, så du selv kan stå for at vælge musikken på din campingtur. Du kan spille musik på radioen imens den lader op i solens stråler, og når batteriet er ladt fuldt op, kan den spille i hele 27 timer! Du kan selvfølgelig også sætte den i et strømstik.

Solar DAB digital radio set til 600 kroner på www.amazon.co.uk

Kongespil
Når du har fundet det perfekte sted at parkere campingvognen, er du klar til at slå dine rejsefæller i spil af enhver art. Kongespil, også kendt som Vikingespil eller Kubb, er oplagt at tage med. Størrelsen på banen kan varieres, så selvom der ikke er så meget plads, kan du sagtens stille en bane op, og så kan hele familien spille med.

Kongespil set til 100 kroner på www.spil-aps.dk

Campingkaffemaskine
Kan du heller ikke undvære kaffe? Med denne kaffemaskine kan du brygge din filterkaffe – også når du er på camping. Den passer lige til at sætte oven på din campinggasbrænder eller til gaskomfuret, så det eneste, du skal tænke på, er at have dine bedste kaffebønner med – så er kaffen klar. Du kan selvfølgelig også bruge den til at lave te og varm kakao.

Coleman Camping Coffee Maker set til 230 kroner på www.amazon.com

Læs også: Hold feriefedtet på afstand

Håndholdt insektzapper
Kender du det, når du sidder rundt om bålet og myg og andre insekter begynder at sværme omkring dig? Snart har du håndklasket din sidste myg, for med denne elektriske insektzapper kan du hurtigt gøre kål på de irriterende bevingede flyvere. Formet som en tennisketcher er den nem at håndtere, og gør det legende let at slippe for kløe på din campingtur.

The Amazing Handheld Bug Zapper set til 25 kroner på www.amazon.com

Maskeret pengeskab
Hvor opbevarer du dine værdigenstande, når du ikke kan tage dem med dig, når du skal ud at bade eller hvis du et kort øjeblik ikke har øjnene på campingvognen? Der er tyve overalt, du rejser hen, og hvis der er noget, de ikke gider at stjæle fra turister, er det deres solcreme. I dette tomme solcremehylster kan du skjule dine nøgler, penge, mobiltelefon osv. uden bekymre dig, om de skulle blive stjålet.

Tansafe set til 79 kroner på www.coolstuff.dk

Læs også: Fra støv til kystperle

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere