Vanvittige feriefornøjelser i Herning

Trask gennem Gudenaaen inden døre, se det nyeste campingudstyr eller tag et prøvedyk i poolen - der er noget for enhver smag, når Skandinaviens største rejse- og feriemesse slår dørene op i weekenden

(Foto: PR)
(Foto: PR)

Uanset om du er til camping-, charter- eller aktivferie, vil du fra fredag den 22. februar til den 24. februar kunne lade dig inspirere til din næste ferie, når dørene åbnes til Ferie for Alle i Messecenter Herning (MCH).

Her kan ferielystne livsnydere gå på opdagelse blandt de omkring 1000 udstillere, der i år er på plads - heriblandt alle de danske rejsebureauer, ligesom også adskillige udenlandske turistkontorer har sikret sig en plads på messen. Blandt udstillerne er Skallerup Klit Feriecenter, der ligger i Vendsyssel. Her kan de mærke, at salget af ophold stiger under og i kølvandet på feriemessen.

- Normalt fravælger vi at have udstillere til feriemesser, men lige præcis til Ferie for Alle møder vi mennesker, der har stor interesse for vores produkt. Vi kommer ansigt til ansigt med rigtig mange og har mulighed for at komme i dybden med, hvad vi har at tilbyde, fortæller marketingchefen i Skallerup Klit, Jonna Madsen.

Læs også: Skisnobbernes sneparadis

Årets partnerland
I løbet af weekenden forventes op imod 66.000 gæster at betræde MCH's gulve, og projektchef Anders Ladefoged Mortensen formoder, at messen bliver en stor succes.

- Ferie for Alle har Danmarks bedste messepublikum. Det er almindelige, købestærke danskere, der ikke bare kommer for at samle brochurer og spise is. De kommer for at blive inspireret. Derfor kommer vores udstillere tilbage år efter år, siger projektchefen.

Udstillerfeltet er delt op i emnerne udland, Danmark, camping, golf og udeliv, og projektchefen lover, at publikum vil få en fantastisk og alsidig oplevelse, for som han siger, er det ikke for sjov, at messen hedder Ferie for Alle.

- Hvert år har vi et partnerland, der får særligt fokus. Sidste år var det Norge, men i år ser vi hjemad og har valgt Danmark. Derfor har vi en hel hal, der fokuserer på oplevelser herhjemme. Lige fra attraktioner til tilbud på campingpladser og gourmetoplevelser. Vores besøgende vil opleve, at udstillerne virkelig har lagt sig i selen for at gøre noget ekstra i år, fordi Danmark er partnerland, siger Anders Ladefoged Mortensen.

Læs også: Hold feriefedtet på afstand

Underholdning for alle
Messens mange udstillere byder på en mangfoldighed af aktiviteter. Børnene vil være travlt optaget af messens legeland med blandt andet hoppeborg og skattejagt, imens forældrene kan fordybe sig i de mange stande.

De lidt større børn kan forberede sig på ferien med et prøvedyk i poolen, en tur i klatretårnet og en sejltur i kajak.

Herudover vil der være chance for at smage på specielle danske egnsretter, opleve et trylleshow, og så vil der også være underholdning fra scenen.

Hvert år har vi et partnerland, der får særligt fokusHvis du besøger rejsemessen Ferie for Alle i Herning, kan du b.la. opleve, hvordan et stykke af Gudenaaen tager sig ud.

Læs også: Fra støv til kystperle

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere