Sådan tager du gode Distortion-billeder

... selv om du er pissefuld

Unge knægte så på damer i lingeri på Nørrebro. (Foto: Henning Hjorth)
Unge knægte så på damer i lingeri på Nørrebro. (Foto: Henning Hjorth)

Distorition-festivalen hærger i disse dage de københavnske gader, og det er lig med masser af øl, høj musik og naturligvis stemningsbilleder.

Det kan dog være svært at tage det rigtige foto, når du har en promille på den grimme siden af halvanden. Men det er ikke umuligt.

Det mener i al fald livsstilsbloggeren Sofie Borella, der har tre gode råd til hipstere og andet godtfolk, der vil have de bedst mulige billeder af enten venner eller feststemte fjollerikker.

Se også: Fem fede festivaltelte

1. Selvom der er alkohol i blodet, så forsøg at være bevidst om de gode foto-moments. De gode billeder er sjældent de opstillede, men derimod stemningsbilleder i øjeblikket. Glem dig selv, og se verden gennem linsen - og husk at tage en masse billeder i situationen, de kan altid sorteres i morgen, hvor du alligevel har tømmermænd.

2. Det er en god idé at have kameratasken med - især hvis det er spejlreflekset du har med over skulderen.At kunne pakke kameraet væk kan være gavnligt, hvis du ender i en meget crowded menneskemængde til gadefest, eller hvis promillen bliver en anelse for høj. (Eller hvis du, ligesom jeg, ender på et snusket værtshus og ikke vil have dit dyre kamera liggende fremme, af frygt for de langfingrede).

Se også: Besøg verdens første toilet-forlystelsespark

3. Måske føler du dig en smule selvbevidst, når du render rundt i menneskemængderne og leger paparazzi - men glem det, og ha’ det sjovt med kameraet. Har du lyst til at tage billeder af fremmede, så læg genertheden på hylden og spørg ad! Du kan i samme anledning reklamere for din blog (hvis du har en), og fortælle at billederne bliver lagt op - det kan også give lidt ny trafik på bloggen.

0 kommentarer
Vis kommentarer