Fire fede singlecamps

Mød andre enlige med børn på familiecamping

(Foto: Camp Hverringe)
(Foto: Camp Hverringe)

Camping for singler vinder langsomt frem, og deciderede campingferier kun for singler – med eller uden børn – bliver derfor i stor stil arrangeret rundt om på de danske campingpladser.

Læs også: Av! Av! Min ferie

Hvis du mangler du nogen at campere med, behøver du ikke lede længere. Ferie giver dig her fire fede bud på campingferier for singler.

1 Strand og pool
Tag campingvogn eller telt med, og vær en del af Camp Hverringes camping for singler. Campingpladsen på Fyn har afholdt Singlecamps siden 2010, og ifølge campingpladsen har der været stor interesse om arrangementet.

Singlelejren, der sidste år talte over 100 glade voksensingler og deres børn, har sit helt eget område på pladsen. Aktiviteterne står Camp Hverringe for at arrangere – og der er noget for enhver smag.

Både børn og voksne kan boltre sig i den udendørs swimmingpool eller på den børnevenlige strand ved Storebælt. Derudover vil Cirkus Krone, Junior Camp, Funky Monkey Park, dykning, salsa og meget mere stå på årets program ved Single+-camping 2013, der i år kommer til at foregå i uge 28.

2 Piratsjov for børn
Lohals Camping byder alle singler med børn velkommen til en uge fyldt med aktiviteter, hvor du kan få gode oplevelser med andre singler, imens dine børn kan få nye legekammerater.

I løbet af dagene vil du komme til at lave alt fra snobrød over historielæsning til aftenrundbold og minigolfkonkurrencer.

Læs også: Burma for badedyr

Årets singlecamp på Lohals Camping har pirater som tema, så der vil også blive afholdt en stor piratfest ved pladsens swimmingpool. Det er derfor en god ide at tage noget gammelt tøj med, så der er noget at klippe om til kostumer. S

inglecamping 2013 på Lohals Camping løber af stabelen fra den 6. juli til den 13. juli.

3 Senior og single
Er du i aldersgruppen 50+, er der også muligheder for at komme på singlecamping. Vedersø Klit Camping indbyder dig til at tage campingvogn eller telt med til singlecamping, hvis du tilhører det modne publikum. Stranden ved Vedersø Klit lægger op til solbadning, gåtur og vandplask i havet, og området er ifølge campingpladsen ofte beskrevet som ét af de smukkeste feriehusområder langs den jyske vestkyst. På stranden er der tilmed mulighed for at gå på jagt efter rav.

Læs også: Det siger forsikringen til din Facebook-feriestatus

Singlecampen vil byde på cykel- og gåture i området, fællesspisning, bankospil, minigolf og meget andet.

Vedersø Klit Camping holder camping for singler over 50 år i uge 29 og 30.

4 Fortryllende ferie
TopCamp Bøjden Strand bryster sig ved, at der er havudsigt fra alle pladserne. Således også derfra, hvor du får din base under singlecamping.

Kom med egen campingvogn eller telt, eller lej en hytte på campingpladsen, og nyd en uge i singlernes tegn. Med i pakken følger fri afbenyttelse af badelandet, hvor du og dine børn kan møde nye venner og bekendtskaber.

Derudover vil TopCamp Bøjden Strand ved Faaborg stå for en masse aktiviteter og underholdning for både børn og voksne i løbet af ugen. Der vil bl.a. være mulighed for at tage på daglige udflugter, kajakskole og tryllekurser, og du kan også prøve at stå på vandski.

Camping for singler på TopCamp Bøjden Strand foregår i uge 27.

Læs også: Westlife-stjerne får flip på Ryanair-chef

1 af 4 Topcamp Bøjden Strand. (Foto: Heidi Lundsgaard)
2 af 4 (Foto: Lohals Camping)
3 af 4 (Foto: Vsit Denmark)
4 af 4 (Foto: Camp Hverringe)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere