Knap halvdelen vil onanere i fly

Læserafstemning taler sit tydelige sprog. Rigtig mange af jer er fandens lumre på flyrejsen

Pladsen er trang, og udenfor står der utålmodige medrejsende og venter. Men det skræmmer langt fra alle. (Foto: Colourbox.com)
Pladsen er trang, og udenfor står der utålmodige medrejsende og venter. Men det skræmmer langt fra alle. (Foto: Colourbox.com)

- Hvorfor tager det dog så lang tid? Hvad laver han egentlig derude? To ganske rimelige spørgsmål, når du står i kø til et af flytoiletterne.

Men måske har du slet ikke lyst til at vide det. For ifølge en afstemning her på ekstrabladet.dk kunne hele 45 procent af læserne finde på at melde sig ind i The Mile High Solo Club, eller hvad det nu hedder, når man har sex med sig selv i et fly.

Hvor mange af læserne der i praksis har fået lettet trykket i 11 kilometers højde er uklart, men overraskende mange kunne altså godt finde på at tage sagen i egen hånd.

Det er trods alt ikke heeelt så mange som de knap 46 procent, der aldrig nogensinde ville give sig i kast med selvtilfredsstillelse omgivet af flere hundrede mennesker i den samme sardindåse kun adskilt af en lille dør.

Ni procent kunne ikke beslutte sig. Det kan være, de vil tænke sig ekstra grundigt om, næste gang de er oppe at flyve.

0 kommentarer
Vis kommentarer