'Jeg vil gerne leje en BMW med skudsikre vinduer'

Ferieclassic: Biludlejningsfirmaerne får alle slags forespørgsler. Se nogle af de sjoveste her

Det hører til sjældenhederne, at en kunde efterspørger en sort BMW med skudsikre vinduer. Et forsigtigt bud er, at den ikke skulle bruges til en familieudflugt. (Foto: Colourbox.com)
Det hører til sjældenhederne, at en kunde efterspørger en sort BMW med skudsikre vinduer. Et forsigtigt bud er, at den ikke skulle bruges til en familieudflugt. (Foto: Colourbox.com)

Landets biludlejere er vandt til spørgsmål om lidt af hvert. Nogle vil vide mere om forsikring, andre om barnesæder eller om prisen per kørt kilometer.

Men så en gang imellem bliver de mødt af spørgsmål af en karakter, så man bare ved, at der gemmer sig en god historie bag.

Eksempelvis: 'Goddag, jeg vil gerne leje en sort BMW med skudsikre vinduer,' er blandt disse.

- Vi er efterhånden vant til lidt af hvert, og med over 5000 biler i flåden så kan vi dække de fleste behov. Men af og til får vi en forespørgsel der får os til at spærre øjnene op, siger adm. direktør i Sixt Biludlejning Danmark, Kasper Gjedsted, til ekstrabladet.dk/ferie.

- Faktisk så imødekom vi flere af forespørgslerne på listen, men nogle af dem måtte vi simpelt hen melde pas på. I kan jo selv gætte hvilke ...

LÆS OGSÅ: Gode råd til billeje i ferien

• Fire biler, der skulle kunne tåle at køre øvelseskørsel i simuleret krigsterræn, kunden gjorde venligst opmærksom på, at der ville blive brugt øvelsesgranater.

• En varevogn med plads til en to meter høj bryllupskage.

LÆS OGSÅ: Sådan får du en bedre og billigere bilferie

• En vilkårlig bil der skulle kunne tåle at køre i vand og sand.

• En sort BMW med skudsikre vinduer.

• Kunden forespurgte på en Mini til 'lettere vild kørsel'. Kunden regnede med, at der ville komme skader, men han skulle nok betale.

LÆS OGSÅ: Se, hvor det er billigst at leje bil på ferien

• 'Har I set ’Casino Royale’? Jeg vil gerne leje sådan en bil, som James Bond har i den film.'

• En gul Hummer Limousine med lydanlæg, bar og stripperstang.

• En Mini-bus, helst lydisoleret, til turnékørsel for et norsk sækkepibeorkester, de understregede, at de ofte øvede sig under kørslen, så man skulle kunne stå op i kabinen.

• En Mini-bus med plads til 52 passagerer.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere