Star Tour skal have ny direktør

Star Tours topdirektør Birthe Madsen takker af - hendes afløser er endnu ikke fundet

Det er 28 år siden, Birthe Madsen startede som rejseguide i Star Tour. Siden røg hun helt til tops som administrerende direktør for Star Tour i Danmark.

Men efter 15 år i toppen hos rejsearrangøren, som er blandt Danmarks største, takker Birthe Madsen nu af, skriver Star Tour i en pressemeddelelse.

- Jeg har udlevet mine direktørdrømme, og med over 80-100 rejsedage om året i mange år, har det kostet på privatsiden, hvor jeg er alenemor til min niårige søn, siger Birthe Madsen, den afgående administrerende direktør for Star Tour i en pressemeddelelse.

Se også: Slip for unger på ferienSe også: Se de suveræne chartertilbud i maj og juni

- Jeg har truffet denne svære beslutning, fordi jeg længes efter at være mere til stede i min søns liv, selvom jeg langt fra er klar til pension, tilføjer Birthe Madsen, som nu satser på en bestyrelseskarriere.

- Lige nu har jeg ingen konkret plan, og jeg glæder mig til at se, hvad mit fremtidige arbejdsliv skal bestå af, siger hun.

Birthe Madsen fratræder sin stilling 1. juli, og hendes afløser er endnu ikke fundet.

Star Tour har omkring 300.000 kunder årligt og en markedsandel i Danmark på 27 procent. Selskabet er en del af TUI Nordic, som er Nordens største rejsearrangør med mere end 1,5 millioner kunder om året.

0 kommentarer
Vis kommentarer