Annonce:
Annonce:

Blæs på efteråret: Lunt badevand og varme midt i Danmark

Der findes adskillige feriecentre i Danmark, som lokker med pool, sauna og andre spændende aktiviteter både udendørs og indendørs

Hvis du drømmer om en efterårsferie med pool og aktiviteter for hele familien, behøver du ikke nødvendigvis at rejse udenlands. Her ses Skallerup Seaside Resort fra luften. Foto: Skallerup Seaside Resort
Hvis du drømmer om en efterårsferie med pool og aktiviteter for hele familien, behøver du ikke nødvendigvis at rejse udenlands. Her ses Skallerup Seaside Resort fra luften. Foto: Skallerup Seaside Resort
Annonce:
Følg Ferie

Nu, hvor efterårsferien nærmer sig, og temperaturerne falder, kan det være fristende at bestille en rejse sydpå til varmere himmelstrøg.

De fleste vil sikkert forbinde sådan en rejse med varme, pool og lækre forhold. Men inden du bestiller flybilletten, pakker kufferten og drager mod sydens varme, så er det værd at overveje, om du overhovedet behøver at forlade landet for at få et skud ferieenergi.

Rundt om i landet findes der nemlig feriecentre, som tilbyder afslapning ved pool og indendørsaktiviteter. Er du derimod til udendørsoplevelser i den danske natur, så findes den slags feriecentre også.

Her får du den perfekte efterårsferie med børn  

Her får du en guide til fire steder i Danmark, hvor du kan holde ferie i uge 42. Priserne er for en uges ophold lørdag til lørdag for to voksne og to børn under 12 år.

Annonce:

Ekstra Bladet tager forbehold for eventuelle ændringer i pris og/eller vilkår.

 

Afslapning i Nordjylland

Foto: Skallerup Seaside Resort
Foto: Skallerup Seaside Resort

I Vendsyssel lige ud til det smukke, og til tider barske, Vesterhav ligger Skallerup Seaside Resort.

Feriecenteret har en bred palet af faciliteter og oplevelser for både store og små.

Tag for eksempel i vandland og slip børnene løs i rutsjebanen, der har lys- og lydeffekter og tidstagning. Eller plask rundt i vandlandets grotter og modstrømskanaler.

Har du brug for at få ladet batterierne op, så snyd ikke dig selv for sansesaunaen. Her kan du nyde udsigten over Vesterhavet, mens gusmesteren svinger håndklædet, så æteriske oliedampe fordeles i saunaen.

Har du derimod trang til at forbrænde en masse energi, så tag en tur i feriecenterets motionscenter.

Billigt eller luksuriøst? Her skal du tage på camping  

De nævnte aktiviteter er blot nogle af de ting, som er inkluderet i prisen, hvis man vælger et ophold hos Skallerup Seaside Resort.

Annonce:

Mod merbetaling kan du blandt andet også tage et slag tennis, badminton eller squash.

Husdyr: Kan medtages i de fleste af centerets ferieboliger mod et tillæg på 225 kr.

Pris: 6770 kr. (eksklusiv el, varme og miljøafgift)

Mere info: skallerup.dk

 

Ferie i Gjern Bakker

Foto: Dayz Resorts
Foto: Dayz Resorts

Nyd den perfekte kombination af indendørsaktiviteter og smuk natur i Feriecenter Dayz Søhøjlandet, som ligger i Gjern Bakker.

Tag for eksempel en rolig vandretur i det bakkede landskab eller hop op på mountainbiken og prøv kræfter med MBT-ruterne, der ligger omkring feriecenteret.

I feriecenteret har du fri adgang til tropisk badeland og svømmehal. Prøv den 56 meter lange vandrutchebane eller slap af i spaen.

Elsker du at spille fodbold, håndbold, badminton eller squash, så tag en kamp i sportshallen, som du også har fri adgang til som gæst.

Tag på krydstogt i Nakskov Fjord  

Annonce:

Hvis du allerede nu glæder dig til at suse ned ad snebelagte løjper på ski til vinter, så har du også muligheden for at spænde skistøvlerne og glide ned ad Feriecenter Dayz Søhøjlandets helårs alpine skibakke.

Bakken består af 7500 kvadratmeter kunstfibermåtter, der holdes våde for at sikre, at du får høj fart på ned ad bakken.

Feriecenteret har desuden en snekanon, der skyder sne udover bakken, når det er koldt nok. Så længe, der ikke er sne på skibakken, er den gratis at bruge. Det samme er skiudstyret.

Husdyr: Er altid velkomne mod et tillæg på 350 kr.

Pris: 7140 kr. (eksklusiv el-, vand- og varmeforbrug)

Mere info: sohojlandet.dayz.dk

 

Efterårsferie ved det Sydfynske Øhav

Foto: Danland
Foto: Danland

Under et ophold på Faaborg Feriecenter bor du lige ned til stranden. Her kan du gå lange ture i sandet og nyde udsigten over det Sydfynske Øhav.

Feriecenteret råder også over en udendørs legeplads, hvor familiens mindste kan boltre sig. I kan også svinge golfkøllerne på minigolfbanen eller tage en hoppetur på feriecenterets trampolin.

Annonce:

Sidst, men ikke mindst kan I tage en svømmetur i feriecenterets indendørs pool.

Blot ti minutters gang fra feriecenteret ligger Faaborg. Gå på opdagelse i de smalle gader og oplev byens velbevarede gamle huse.

Cirka en halv times kørsel fra feriecenteret ligger Svendborg, hvor blandt andet Naturama (Svendborgs zoologiske museum, red.) og Valdemar Slot er et besøg værd.

Hvis du derimod ønsker at opleve H.C. Andersens fødeby, Odense, så er det også inden for rækkevidde. Odense ligger nemlig kun 45 minutters kørsel fra Faaborg.

Husdyr: Kan medbringes mod et tillæg på 275 kr.

Pris: 3695 kr. (inklusiv rengøring, strøm, vand og varme)

Mere info: danland.dk

 

Naturoplevelser på Enø

Foto: Danland
Foto: Danland

Midt i mellem Karrebæksminde Bugt og Karrebæksminde Fjord ligger Enø. På øen kan du slå dig ned på Karrebæksminde Feriecenter og opleve den smukke natur, der findes på øen.

Annonce:

Tag kikkerten med på tur og oplev Enøs rige fugleliv. Øen er nemlig tilholdsted for mange rovfugle. Elsker du at fiske, så smid fiskesnøren i vandet og se, om du kan få en fladfisk på krogen, eller om det kan lykkes dig at fange fjordrejer eller krabber.

4 fede udflugter for hele familien  

Er du derimod mere til at spise fisk frem for at skulle fange dem selv, så tag et smut til fiskerbyen Karrebæksminde og spis røget fisk. Tilbage på Karrebæksminde Feriecenter kan du slippe børnene løs på legepladsen og hoppepuden.

Er I derimod ude efter det helt store sus, så tag til BonBon-Land, der ligger cirka 30 minutters kørsel derfra. I efterårsferien holder parken 'Hallohvin' åben, hvor der vil være uhygge og adgang til alle kørende forlystelser.

Husdyr: Kan medbringes mod et tillæg på 275 kr.

Pris: 2744 kr. (inklusiv rengøring og eksklusiv strøm, vand og varme)

Mere info: danland.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Pas på ønsker i Venstre - de kan gå i opfyldelse
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: