Fanget i seriemorders kælder: Slipper de ud?

Danske eventskabere åbner nyt gådefuldt rum i København. Ekstra Bladet TV testede 'The Killing Room' - et såkaldt 'escape game'

Her afprøves The Killing Room. Se hvordan det er at være lukket inde i en seriemorders kælder her (produceret af: Niels Østergaard / Anders Lindved / Lasse Brøndal)

Hvordan ville du reagere, hvis du pludselig blev taget til fange i Patrick Batemans kælder eller måske 'Zodiac Killers' dagligstue?

Det univers leger en gruppe danske eventskabere ved navn Mystery Makers nu med i det 'The Killing Room'.

Du har 60 minutter til at komme ud af rummet, som en gal seriemorder har låst dig inde i. Hvis du ikke når det, har du tabt spillet.

Legen er et såkaldt 'escape game', et globalt fænomen, der går sin sejrsgang over hele verden. Det startede med computerspil som 'The Room', indtil man i Kyoto bragte spillet tilbage til virkeligheden med levende mennesker, der skal undslippe rigtige rum.

Ekstra Bladet TV besøgte rummet, der ligger i indre by i København, og legede med på legen.

- Man sveder mere, end man umiddelbart regner med, lyder det fra Anders Peter Schultz, der arbejder som webmaster for Statens Naturhistoriske Museum, og som var deltager i spillet.

Og det er også god grund til. For at komme ud af seriemorderens klør skal to grupper af minimum fire personer samarbejde om at finde de mange objekter, løse mystiske koder og finde skjulte spor, som er i rummet.

- Vi startede med at lave en psykologisk profil på seriemorderen med barndom, hobbies med videre og udviklede efterhånden en interessant profil for, hvordan han kunne lokke ofre ned i en kælder og lade dem kæmpe med livet som indsats. Alt sammen for sjov som en del af spillet naturligvis, siger Mads Lind, der er direktør for Mystery Makers.

Ekstra Bladet TV havde inviteret to grupper til at prøve spillet. Foroven kan du se, om grupperne, der ikke kendte hinanden og skulle samarbejde om at komme ud, rent faktisk slap ud af The Killing Room.

1 af 2 
2 af 2 
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen