Fire fede cykelferier uden for mange bakker

Der er aldrig langt til hav, by, overnatningssted eller næste store oplevelse, og så er der tilmed ingen halsbrækkende stigninger. Her er fire forslag til cykel ferier i det perfekte cykelferieland: Danmark

Cykelferie i flade Danmark er for hele familien, og der er masser at vælge imellem. Her er fire gode bud. (Foto: News Oresund/Flickr)
Cykelferie i flade Danmark er for hele familien, og der er masser at vælge imellem. Her er fire gode bud. (Foto: News Oresund/Flickr)

1. Middelalderborg

Salling er navnet på en halvø nord for Skive, og det område skal du opleve på en cykelferie, der spreder sig over fire dage.

Ruten er på 100 kilometer, hvor du cykler nordpå langs Skive Fjord. Du kommer blandt andet forbi Danmarks ældste middelalderborg og den lille ø Fur.

Pakke: Fire nætter på hotel/vandrerhjem, inkl. morgenmad, kort og rutebeskrivelser.

Pris: Fra 1913 kr. pr. person ved to voksne og to børn i delt dobbeltværelse.

Læs mere og book på visitskive.dk

 

2. Kærlighedstur

(Foto: Flickr/Guillaume Baviere)
(Foto: Flickr/Guillaume Baviere)
 

Her er en perfekt tur til parret, der vil kombinere afslapning og romantik med cykel-sightseeing i ferieområdet omkring Gilleleje i Nordsjælland.

Ruten er på cirka 35 kilometer, fordelt på to dages cykling, så der er rig mulighed for at gå på opdagelse på egen hånd.

Pakke: En overnatning på Gilleleje Badehotel med fri adgang til badeafdelingen, aromaterapi i jacuzzien, 3-retters aftenmenu og morgenmad.

Pris: 1395 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.

Læs mere på visitnordsjælland.dk eller gillelejebadehotel.dk

 

3. Vadehavet

(Foto: Flickr/Susanne Nilsson)
(Foto: Flickr/Susanne Nilsson)
 

Denne firedages rute tager familien og dig et godt stykke ned ad den, blandt cykelentusiaster, meget berømte ’Vestkystrute’.

Ruten er cirka 80 kilometer, og du cykler fra Esbjerg til Tønder langs kysten og naturskønne Vadehavet.

Pakke: Fire overnatninger på familieværelse med eget bad, inkl. morgenmad, madpakke, cykelkort og vandrerhjemskort (påkrævet for at overnatte på Danhostels vandrerhjem).

Pris: Familiepris ved maks fem personer: 4120 kr. i alt.

Læs mere og book på danhostel-ribe.dk

 

4. Solskinsøen

(Foto: Flickr/dars84)
(Foto: Flickr/dars84)
 

Der findes næppe en bedre måde at opleve Bornholm på end på to hjul.

Landskabet er varieret, og størrelsen af øen gør, at der er rigeligt med tid til oplevelser på egen hånd. Du medtager egne cykler på ruten, der med sine lidt over 100 kilometer giver en gedigen oplevelse af klippeøen.

Pakke: Seks nætter på hotel/vandrerhjem, cykelguidebog med kort, inkl. færgetransport fra Ystad, hvor bilen kan langtidsparkeres.

Pris: Fra 2775 kr. pr. person ved to voksne og to børn i delt dobbeltværelse.

Læs mere og book på bikingbornholm.dk

1 kommentar
Vis kommentarer