Her er Danmark fedeste campingpladser

Grillpølser, lyse sommeraftener, hoppeborge og uendeligt mange ture til stranden og iskiosken - campingferie har det hele, og her er de fedeste steder, du kan tage hen

Camping er den ideelle ferieform til dig og din familie, hvis I er vilde med grill, afslapning i grønne omgivelser, gode legepladser og massevis af legekammerater til børnene. (Foto: Heidi Lundsgaard)
Camping er den ideelle ferieform til dig og din familie, hvis I er vilde med grill, afslapning i grønne omgivelser, gode legepladser og massevis af legekammerater til børnene. (Foto: Heidi Lundsgaard)

Skiveren Camping

 

Pris for to voksne og to børn: 503 kr. pr. nat

Syd for Skagen ligger den prisbelønnede campingplads Skiveren Camping. Og med svømmepøl, kæmpe aktivitetscenter, wellness, et stenkast til Vesterhavet og kort vej til sommerbyen Skagen er der fornøjelser til både børn og voksne.

I det naturskønne område omkring campingpladsen finder du desuden Den Tilsandede Kirke, mens endnu en dagsudflugt kan gå til Fårup Sommerland, hvor ungerne kan teste modet i de vilde vandrutsjebaner.

 

Jambo Feriepark

 

Pris for to voksne og to børn: 551 kr. pr. nat

Ved Jammerbugten i Nordjylland ligger Jambo Feriepark omgivet af naturskønne stier til mountainbike og rideture med kun en kort køretur til Fårup Sommerland, Skagen og badebyen Blokhus. Campingpladsen tilbyder mange aktiviteter til både store og små.

Tag turen med børnene i legelandet med rutsjebaner og hoppeborge, kast mindstebarnet i den store pool med badevingerne skruet godt fast på armene, eller tag et slag tennis i sommersolen.

 

Feddet Camping

 

Pris for to voksne og to børn: 516 kr. pr. nat

Feddet minder de fleste Matador-kendere om Korsbæks finestes fiktive sommerhusområde, men i dagens Danmark er Feddet en halvø på det sydlige Sjælland.

Netop her ligger Feddet Camping, der er en af Danmarks bedste campingpladser ifølge flere internationale og danske priser. På Feddet kan du nyde den skønne natur og strand, og på campingpladsen er der junglebane, den obligatoriske pool, adventuregolf og en minizoo.

Desuden er København kun en times kørsel væk.

 

Camp One Bøjden Strand

 

Pris for to voksne og to børn: 495 kr. pr. nat

En af Danmarks bedste campingpladser ligger på Sydfyn. Den femstjernede Camp One Bøjden Strand bryster sig af at have landets skønneste badestrand med badebro, vandtrampolin og ikke mindst mulighed for at sejle og stå på vandski.

Pladsen tilbyder inden- og udendørs vandland, minigolf, restaurant og legeland.

Har du brug for en by, så ligger idylliske Faaborg kun en kort køretur fra pladsen, og er det ikke nok, så kan du tage turen til Egeskov Slot.

 

Hvidbjerg Strand Feriepark

 

Pris for to voksne og to børn: 624 kr. pr. nat

Hvidbjerg Strand Feriepark har i mange år været toppen af dansk camping. Med flere priser både internationalt og i Danmark står campingpladsen for kvalitetsferie på den jyske vestkyst.

Du kan blandt andet tage børnene med i det store vandland, ride på hesteryg på stranden, mens farmand kan kaste snøren i pladsens egen fiskesø fyldt med regnbueørreder.

Campingpladsen er placeret ikke langt fra Blåvand, der med sine restauranter og butikker udgør den perfekte ferieby, som er fuld af turister.
 

Økonomiklassen
 

Stenbjerg Campingplads

 

Pris for to voksne og to børn: 120 kr. pr. nat

I midten af Danmarks første nationalpark Thy i det nordlige Vestjylland ligger den lille campingplads Stenbjerg Camping.

I klitterne kan du tage campingvognen med og nyde naturen, mens der tilbydes legeplads til de yngste og en bålplads til den sociale aftensmadshygge i solen.

Er du den simple campist, der alligevel ikke kræver så meget af selve pladsen, men mere af omgivelserne, så kan du sagtens vælge Stenbjerg Camping, der har alle de basale fornødenheder.

 

Vejle Fjord Camping

 

Pris for to voksne og to børn: 210 kr. pr. nat

På den nordlige side af Vejle Fjord ligger Vejle Fjord Camping med udsigt over vandet oppe fra skrænten.

Strand og skov er der ikke langt til, og ellers kan du nyde de rolige omgivelser fra pladsen, der tilbyder minigolf og legeplads.

Vil du på dagsudflugter, er Vejle by tæt på. hvor der er gode shoppingmuligheder og restauranter.

Er du klar på mere sjov, er den 45 minutter lange køretur til Legoland ved Billund det hele værd.

 

Færgegårdens Camping

 

Pris for to voksne og to børn: 270 kr. pr. nat

Færgegårdens Camping er placeret helt ud til Spodsbjerg havn på lækre Langeland.

Pladsen tilbyder minigolf, hoppeborge og et legeområde med bordfodbold og bordtennis.

Ønsker du mere en bare strand og vand, så kan du gå på opdagelse på den naturskønne ø, hvor Rudkøbing kan give dig lidt byliv.

Vil du lave noget mere aktivt, kan du tage en cykeltur over 'jomfrubrysterne', som Langelands bakker kaldes, eller tage på dykketur i det sydfynske øhav.

27 kommentarer
Vis kommentarer