Romantisk get-away i forårssolen

Foråret er endelig kommet, og det er tid til (igen) at lade kærligheden blomstre, så snig jer af sted på et weekendophold i vores dejlige land – lige nu er der penge at spare

Få ungerne passet - og stik så afsted på et romantisk weekendophold i dejlige forårs-Danmark. Foto: Colourbox
Få ungerne passet - og stik så afsted på et romantisk weekendophold i dejlige forårs-Danmark. Foto: Colourbox

 

Ekstra Bladet Ferie tager forbehold for fejl, udsolgte ophold og ændringer i de angivne priser.

 

Nyd toppen af Danmark

Hvor: Feriehotel Tannishus, Skagen. Hotellet ligger ved sandstranden i Tversted, cirka 35 km fra smukke Skagen. Området byder på mange aktiviteter lige fra golf til ridning og windsurfing. På selve hotellet er der indendørs pool og sauna samt minigolf, tennis og billard.

Pris: 394 kr. pr. person for to overnatninger i en etværelses lejlighed. Den angivne pris er et begrænset tilbud med et nedslag på 44 procent af normalprisen. Der er restauranter og cafeer i byen, og morgenbuffet kan tilkøbes for 80 kr. pr. dag i hotellets egen restaurant.

Hvornår: 17.-19. april.

Læs mere og bestil på dtf-travel.dk

Se også: Vi er vilde med miniferier  

Slå jer løs i Marienlyst

Hvor: Marienlyst Strand- & Badehotel, Helsingør. Hotellet ligger tæt på Kronborg Slot og Skt. Olai Domkirke, og der er indendørs pool og døgnåbne fitnessfaciliteter. Beliggenheden er fantastisk med udsigt til stranden, og hotellet har tilmed et kasino.

Pris: 995 kr. pr. person for to overnatninger i dobbeltværelse. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Hvornår: 10.-12. april.

Læs mere og bestil på hotels.com

 

Jysk wellness til en stærk pris

Hvor: Hotel Thinggaard, Hurup Thy. Hvis du vil forkæle kæresten med en overraskelse, er et spa- og welness-ophold en sikker vinder.

Hotel Thinggaard ligger i fantastiske omgivelser mellem Vesterhavet og Limfjorden, og når I er færdige med at udforske området, kan I slappe af med spa og total velvære.

Pris: 998 kr. pr. person for to nætters wellness-ophold i dobbeltværelse inkl. en toretters gourmetmiddag, to gange morgenbuffet og entré til det nærtliggende Sydthy Kurbad. Kampagnetilbud med begrænset varighed.

Hvornår: 10.-12. april.

Læs mere og bestil på wellnessportalen.dk

 

Gåture langs Nyhavn

Hvor: 71 Nyhavn Hotel, København. Bo ud til verdenskendte Nyhavn i København og i gåafstand til hele centrum af København. Hotellet har egen restaurant, Pakhuskælderen, hvor du kan nyde en middag eller aftencocktail.

Pris: 1186 kr. pr. person for to overnatninger i dobbeltværelse.

Hvornår: 17.-19. april.

Læs mere og bestil på booking.com

 

Kongelig for en weekend

Hvor: Hvedholm Slotshotel, tæt ved Faaborg Fjord. Bo som en prins eller en prinsesse, når I tjekker ind på Hvedholm Slotshotel. I bor med udsigt til det sydfynske øhav og cirka 30 minutters kørsel fra Odense by. På slottet kan I besøge vinkælderen, gå en tur i slotsparken eller nyde en gourmetmiddag i restauranten.

Pris: 1274 kr. for to overnatninger i et dobbeltværelse.

Hvornår: 17.-19. april.

Læs mere og bestil på dtf-travel.dk

Se også: Møgeltønder funkler stadig  

Romantik i verdens mindste storby

Hvor: Montra Hotel Sabro Kro, Sabro ved Aarhus. Hvis du er til shopping og byliv, men også synes, at det er dejligt at komme lidt væk fra byen senere på aftenen, er denne romantiske kro en oplagt mulighed. Kroen ligger 13 kilometer fra Aarhus’ centrum – så der er rigeligt at opleve, når I ikke hygger jer på den hyggelige kro.

Pris: 1295 kr. pr. person for to overnatninger i et stort dobbeltværelse inkl. to gange morgenbuffet, en toretters menu og en treretters menu.

Hvornår: 17.-19. april.

Læs mere og bestil på weekendopholdet.dk

 

Historisk ophold på slot

Hvor: Kokkedal Slot, Hørsholm. Det næsten trehundrede år gamle slot byder på spa-luksus, afslapning og smukke omgivelser. I nærheden ligger Karen Blixen Museet og Louisiana Museum of Modern Art, som begge er et besøg værd.

Pris: 1441 kr. pr. person for to overnatninger i et dobbeltværelse. Morgenbuffet er inkluderet i prisen.Hvornår: 10.-12. april.

Læs mere og bestil på hotels.com

 

For madelskere

Hvor: Hotel Historischer Krug, Oeversee, otte kilometer syd for Flensburg. Hotellet har en helt unik kro-charme, og så har det tilmed en 900 kvadratmeter stor spa-afdeling. Her er der hot-whirlpool, finsk sauna, dampbad, tyrkisk hamam og meget mere. Der tilbydes forskellige spa- og wellness-behandlinger på kroen.

Pris: 1690 kr. pr. person for to overnatninger i dobbeltværelse inkl. to gange gourmetmiddag, to gange morgenbuffet og fri afbenyttelse af wellness-faciliteterne.

Hvornår: 24.-26. april.

Læs mere og bestil på weekendopholdet.dk

 

Hygge i hjertet af Kolding

Hvor: Hotel Saxildhus, Kolding. Meget charmerende hotel, som ligger få minutters gang fra museer, gågader, parker og meget mere. Tilbuddet er inkl. adgang til det nybyggede wellness-center Dronning Dorotheas Badstue. Badstuen finder I ved at følge 'Kærlighedsstien' fra hotellet langs Slotsøen.

Pris: 1695 kr. pr. person for to overnatninger i dobbeltværelse inkl. to gange morgenbuffet, en gang treretters menu på hotellets restaurant, adgang til spa-afdelingen i Dronning Dorotheas Badstue og en gang valgfri wellness-behandling.

Hvornår: 24.-26. april.

Læs mere og bestil på weekendopholdet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere