Ferie-paradis trækker overskrifter igen: Mand beskyldt for at voldtage teenagepige

En 18-årige brite hævder, at manden puttede stoffer i hendes drink og efterfølgende voldtog hende. Manden erkender at have haft sex med teenageren tre gange, men at det var frivilligt

Koh Tao var førhen kendt som et dykkerparadis i Thailand. Nu har øen fået et sort omdømme. Foto: All Over Press
Koh Tao var førhen kendt som et dykkerparadis i Thailand. Nu har øen fået et sort omdømme. Foto: All Over Press
Følg Ferie

Med sit krystalklare vand og sine svajende palmer har den eksotiske thailandske ø Koh Tao i den grad alt det, som ferieglade turister leder efter, når de vil på den perfekte strandferie. Men ferieparadiset har en mørk bagside, hvilket kaldenavnet 'Dødens Ø' vidner om.

I løbet af de sidste tre år har hele otte turister mistet livet på øen, som nu igen trækker overskrifter verden over, da en 18-årig britisk teenagepige påstår, at hun onsdag den 4. april blev voldtaget af en mand, der sagde, han var en fransk politimand.

Det skriver flere britiske medier - heriblandt Daily Mail.

Følte sig forgiftet
Ifølge den britiske turist fra West Sussex var hun ude at drikke onsdag aften på en bar med en anden kvinde samt kvindens tyrkiske kæreste, da hun mødte manden. Ifølge teenageren må manden i løbet af aftenen havet sneget stoffer i hendes drink, fordi hun pludselig begyndte at føle sig 'forgiftet', hvorefter hun faldt om.

Da den lyshårede teenager vågnede op næste dag, befandt hun sig i en seng på et hotel med manden liggende ved siden af sig i boksershorts og i fuld gang med at tilfredsstille sig selv.

Ifølge den 18-årige var hun selv halvnøgen og havde kun en t-shirt på, og hun havde smerter i underlivet. Chokeret og bange skyndte hun sig ud på badeværelset, hvor hun tog sit tøj på og sms'ede til sin ven, at hun var blevet voldtaget. Hun forlod derefter hotellet og ringede til sin mor, som kontaktede den britiske ambassade.

Britisk turist død: Hospitalsregningen var for dyr

Manden: Hun ville selv
Da politiet efterfølgende tog ud til hotellet for at snakke med den 26-årige franskmand, var hotelværelset tomt, og manden var ifølge politiinspektør Piyapong Bunkaew flygtet fra området, men blev lørdag fundet i Phuket, hvor han indrømmede at have mødt teenageren onsdag aften, men at de var enige om at have sex.

Han nægtede desuden at være flygtet fra Koh Tao, men at han blot var taget til Phuket for at 'slappe af'.

- Han påstod, at hun havde frivillig sex med ham tre gange, og at han endda sagde farvel til hende, da hun forlod hotellet i en taxa, siger politiinspektøren til The Nation.

Den lyshårede teenager har angiveligt gennemgået flere undersøgelser på hospitalet i Thailand, og manden er nu varetægtsfængslet, mens politiet efterforsker sagen.

Turister i fare: Populær ferieby lukker strandene tidligt

Dødens Ø
Det er som skrevet tidligere ikke første gang, at ferieparadiset trækker overskrifter verden over for de helt forkerte grunde. I løbet af de seneste år har mystiske dødsfald blandt turister, som myndighederne kalder selvmord og ulykker, rejst ubesvarede spørgsmål.

Det mareridtsagtige omdømme på øen, der nu bliver kaldt 'Dødens Ø', startede tilbage i 2014, hvor to unge britiske turister, David Miller og Hannah Witheridge, blev myrdet på bestialsk vis, og myndighederne efterfølgende nægtede, at gerningsmanden var thailænder.

I stedet rettede myndighederne søgelyset mod andre turister og fattige indvandrere fra nabolandet Myanmar, der på Koh Tao som andre steder i Thailand udnyttes som billig arbejdskraft.

Til slut blev to mænd fra Myanmar dømt til døden i sagen, der blev betegnet som en retsskandale.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her dækker politiet ligene af to britiske turister, der blev myrdet på stranden i Koh Tao i 2014. Foto: AP
Her dækker politiet ligene af to britiske turister, der blev myrdet på stranden i Koh Tao i 2014. Foto: AP
 

Derudover er der sket flere uforklarige fund af døde turister. Heriblandt liget af den 30-årige belgier Elise Dallemagne, som hang dinglende fra et træ, og hvis fordærvede krop var halvt spist af krybdyr. Ifølge politiet havde Elise taget livet af sig, mens hendes familie fastholder, at noget ikke stemmer.

Derudover forsvandt den russiske turist Valentina Novozhenova fra sit hostel på Koh Tao i februar sidste år. Ifølge politiet var hun på vej ud for at dykke, da hun forsvandt. Eftersøgningen blev indstillet efter tre uger, og russeren er fortsat forsvundet.

Du kan læse meget mere om de mange mystiske hændelser på Koh Tao her.

Her mister turister livet på stribe: Thai-paradis stemplet som dødens ø

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.