Ferien ødelagt? Her triller lejebilen i havet

Uheldige turister mistede alt, da deres bil trillede i vandet fra færge

Nyt år, nye udfordringer.

Det må være mottoet for en gruppe ferierende backpackere, der sluttede 2016 på meget uheldig facon.

Turisterne var ifølge ABC News Australia på vej med færge fra Inskip Point til Fraser Island lidt nord for den australske millionby Brisbane, da et sammentræf af uheldige omstændigheder fandt sted.

Føreren af bilen havde tilsyneladende glemt at trække håndbremsen, for midt under overfarten begyndte bilen at trille baglæns mod færgens agterende, hvor tilkørselsrampen ikke var klappet op. Det resulterede i at bilen trillede i vandet, mens turisterne blot kunne se hjælpeløst til.

 Se også: TV: Lille pige dræbt i tragisk færgeulykke

Ifølge Chloe Swift, som var en del af backpacker-gruppen, lå alle folks vigtige ejendele som pas, telefoner og kreditkort i bilen. Hun kalder det for en 'virkelig sørgelig og skræmmende start' på deres tur til Fraser Island.

- Der var en masse piger, der græd. Deres telefoner og alting er i bilen, der sank, fortæller Chloe Swift, der dog selv havde sin telefon på sig, og derfor kunne filme øjeblikket hvor udlejningsbilen forsvandt i dybet. Se det ske i videoen over artiklen.

En talsmand fra færgeselskabet har over for ABC News nægtet at udtale sig om hændelsen, før den er færdigefterforsket. Derfor kendes den præcise årsag til uheldet endnu ikke.

41 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere