Fire indlæggelser fik pensionist-par til at sagsøge rejsearrangør

Et britisk par føler sig overhørt af rejsearrangør i deres forsøg på at afklare, hvad der var årsag til, at kvinden blev alvorligt syg på parrets ferie

(Foto: 2. Flickr/Balint Fo?ldesi)
(Foto: 2. Flickr/Balint Fo?ldesi)

I 2012 besluttede Patricia Butcher og Michael Butler at tage på ferie på Cuba. Parret ville fejre, at Michael var gået på pension. De bookede derfor en 14 dage lang ferie på det firestjernede hotel Berostar Laguna Azul i Varadero gennem den britiske rejsearrangør Thomas Cook.

Parret nåede dog kun at være på øen i ganske få dage, før Patricia blev syg med bl.a. feber, opkast og diarre. Det skriver Daily Mail.

Patricia, som på det tidspunkt var 67 år, blev indlagt fire gange i løbet af ferie. En af gangene var hun forinden kollapset på badeværelset på hotellet. Hun kunne næsten ikke spise og heller ikke drikke. Ferien var med andre ord fuldkommen ødelagt, hvilket selvsagt ærgrede parret.

– Det sidste, du forventer, når du booker en ferie så langt væk, er, at du kommer til at bruge det meste af tiden på et hospital, siger Patricia til den britiske avis.

Efter hjemkomsten til England ønskede parret at finde ud af, hvad der var skyld i, at Patricia var blevet syg. De kontaktede derfor rejsearrangøren, som de havde booket rejsen hos. Her følte de ikke, at de fik nogen hjælp.

– Jeg føler, at vi blev svigtet af Thomas Cook. Jeg stolede på dem, og vi forventede en luksuriøs og afslappende ferie, men i stedet blev vi efterladt fuldstændig forfærdede ved oplevelsen.

Ifølge parrets advokatbureau, Irwin Mitchell, har Thomas Cook nægtet at have ansvaret i situationen. 

Thomas Cook skriver i en officiel udmelding til Daily Mail:

– Vi kan bekræfte, at vi har modtaget søgsmålet, og i øjeblikket er vi i gang med samtale med sagsøgers repræsentant.

11 kommentarer
Vis kommentarer